Kültür - Sanat Ocean’s 8'ten yeni fotoğraf yayınlandı
Paylaş
Ocean’s 8'ten yeni fotoğraf yayınlandı

Ocean’s serisinin kadın oyuncularla yeniden çevrimi niteliğindeki Ocean’s 8'in metro görüntülerinden sonra yeni bir set fotoğrafı daha yayınlandı

Kadrosunda başarılı oyuncu Sandra Bullock, ödüllü oyuncu Cate Blanchett, fantastik yapımların aranan ismi Helena Bonham Carter, American Horror Story'nin başarılı yıldızı Sarah Paulson, Mindy Project'in yıldızı Mindy Kaling, Amerikalı rap müzik sanatçısı Awkwafina ve Hollywood kariyerinde hızlı adımlarla yükselen Rihanna'yı bulunduran Ocean’s 8'ten yeni bir fotoğraf yayınlandı.

Batman'in Kedi Kadın'ı Anne Hathaway kadroda yer aldığı halde, fotoğrafta yer bulmadı. Matt Damon'ın da Oceans serisinde canlandırdığı Linus Caldwell karakteriyle konuk oyuncu olacağı filmde, James Corden sigorta memurunu canlandırırken, Dakota Fanning'in de bir rolü bulunuyor. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima ve Katie Holmes de filmin konuk oyuncuları arasında yer alıyor.



Filmin yönetmen koltuğunda ise Açlık Oyunları'nın yönetmen koltuğunda büyük başarı kazanan Gary Ross oturuyor. Ross aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek.

Filmin senaryosunda ise yönetmenle birlikte Olivia Milch imzası var. Bol yıldızlı "Ocean's 8" ülkemizde 22 Haziran 2018'de vizyona girecek.

Haberin Devamı