Dr. Haydar Dümen Odanıza renk katın
HABERİ PAYLAŞ

Odanıza renk katın

Haberin Devamı

Büyük bir aşkla evlenen kadın ve erkek cinselliği doyasıya yaşamak istiyor. Ardından geçen yıllarda ilişki monotonlaşıyor. Bu yüzden eşlerin birbirine anlayış gösterip fantezileri devreye sokması önemli. Böylece hem yatak odanız renklenir hem de mutluluk kapınızı çalar...

BÖYLE SORU YOK!


Erkekliğim bitti mi?

20 yaşındayım, 13-14 yaşından beri her gün 2-3 kere mastürbasyon yapıyorum. Şimdilerde benimki hareketli değil, ölmüş gibi. Erkekliğim bitti mi? Uykum kaçıyor. RUMUZ: MACİVERT

CEVAP Değerli okurum, seninle el ele verelim, bir ormana gidelim. Şu ağaçlar aylarca kar altında kalır. Otlar ise yazın bir gram suya muhtaç olur. Kurt bulunca bir koyunu yer, bulamayınca 1 hafta aç gezebilir. Düzen böylesine sağlam kurulmuştur. Aynı şey insanlar için de geçerlidir. Her gün peynir, soğan, ekmekle geçinen, buna karşı bonfile, havyar, şambaba tatlısı yiyenler arasında cinsel güçte fark olmaz. Ancaak mastürbasyon yazın çiçeğe su yerine bir damla limon sıkmaya benzer. O çiçek kökten zarar görür. Bu sorun da evlilikte isyan bayrağı açtırır, haberin ola. Her günkü sayın olan 3-4’ü, haftaya indir. İdare et, hiç yoktan iyidir.


Kocam ilişkiye çok düşkün

31 yaşındayım, 14 senelik evliyim. 10 yıldır orgazm olmuyorum. Kocam 40 yaşında ve ilişkiye çok düşkün. Her gün birlikte olmak istiyor. Ön sevişme yok. Ben artık mutsuzum, hiçbir şey hissetmiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, adam lokantaya gitmiş, “Ne yemek var?” diye sormuş. Garson “Patlıcan kebap, patlıcan oturtma, karnıyarık, patlıcan kızartma, patlıcan salata” diye dolu dizgin giderken adam “Tamam, tamam bir içecek istiyorum ama sakın patlıcan suyu olmasın” demiş. Doymak bilmeyen, gücünü cinsel ilişkiye göre yorumlayan erkeklere “Al işte seyreyle gözüm” deyin. Sevgili okurum, hedef sen olmadığın için bu söz sana değil, erkeklere. Ey erkekler, size soruyor, ‘Cinselliği ne zaman öğreneceksiniz?’ diyorum. Okurum sana gelince; yapılacak bir şey yok. Katlan bu işkenceye. Çünkü tedavi olacak erkeğin, sabır dilerim.

Erken boşalıyor, kızdan kaçıyorum

20 yaşındayım, kız arkadaşım sürekli ilişkiye girmek istiyor. Ama ben erken boşalmadığım için pek yanaşmıyor hatta kaçıyorum. Bu işe kalkışmaya değmeyeceğini düşünüyorum. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, erken boşalsan da geç boşalsan da ya kaç ya da kızı kaçırt!!! Başının çaresine baksın. Ne bu böyle horhor çeşmesi mi? Aslında erken boşalman tıpkı yağmurdan koruyan şemsiye ve ilerisi için sana paratoner olmuş. Bu durum sende kompleks yaratmasın. Evlendiğinde erken boşalman tedavi edilecek. İlişkide hem partnerin hem de sen “Yine böyle oldu” demeyeceksiniz. Birliktelik, orgazm anahtar kilit hesabı gibidir. Uyum yoksa bu konunun çilingiri hekimdir. Haydi bakalım, işi uzatmayın ama ilişkiden de soğumayın. Komplekse kapılmayın ve dostça ayrılın.

* * *

Neden bu kadar kısa?

16.5 yaşında, 1.65 boyundayım. Kilom ise 70. Hocam, penisim sadece 5 santim. Bunun nedeni nedir?

CEVAP Değerli okurum, şu 5-6 kiloluk fazlalığı at. Sonra git bir üroloğun önüne yat. Baksın bakalım. O ne derse ben ona inanıyorum.

Eşim beni çekici bulmuyor


33 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. 3 ay önce doğum yaptım. 10 aydır eşimle ilişkiye girmiyoruz. Eşimin vajinamın geniş olmasından dolayı beni seksi görmediğini söylüyor. Birbirimizi seviyoruz ama cinsel hayatımız yok. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP Sevgili okurum, engebeli bir yola girmişsiniz ama aşılacak bir durum. Birçok evlilikte gördüğümüz klasik bir durum. Evliliğinizi kurtarmak için tek sorun vajinanın genişliği ise operasyonla düzeltilir. Bence olayı bir bütün içinde değerlendirmek gerekir. Yani vajina daraltılsa bile yeniden esneklik kazanabilir. Ama cinselliği iki kişinin aynı dünyayı paylaşımı gibi odanızdaki geniş alanlara ya da fantezilere yayabilirseniz en azından uzun bir süre daha rahat edersiniz.

Acaba hastalık mı kaptım?

24 yaşındayım. Bir kez arkadaşların ısrarıyla geneleve gittim. O günden bir cinsel organım sertleşmiyor. Acaba bir hastalık mı kaptım?

CEVAP Değerli okurum, hastalık yok. Yaşananları ve olayı sevmedin. Beklediğini bulamadın. Beyin panikte. Ama cinsel organına hiçbir zarar gelmedi. Ruhunun dinlenmeye ihtiyacı var.

Hamile miyim?

23 yaşında kızım. Sevgilimle ön sevişme yaşadık. Vajinama boşaldı, hamile kalmış olabilir miyim? Adetim 10 gün kadar gecikti.

CEVAP Sevgili okurum, 10 gün daha bekle. Sonra gebelik testi yaptır. Duruma göre hareket edersiniz.

Sık ilişki sakıncalı mı?

23 yaşındayım. Penisim 7-8 santim. Acaba evlenince sorun olur mu? Bir de evlenince sık ilişkiye girmenin sakıncası olur mu?

CEVAP Değerli okurum, boyu konusunda üroloji uzmanına giderek görüş. Verdiğin sayı normaldir. Canın ve performansın ne kadarını taşıyorsa o kadarını üstlenirsin. Ölçüyü bünye ayarlar.

Kızlık zarım esnekse?

24 yaşında kızım. Çok yakında evleniyorum. Eğer kızlık zarı zarım esnek tipse ileride bakire olduğumu eşime nasıl ispatlayabilirim?

CEVAP Sevgili yavrum, tek ispatı uzman doktorun önüne yatarak ondan bir rapor alman. Ama bana göre hoş bir şey değil. Yalnız sizler buna kafayı takıyorsunuz. Bu aşamadan sonra benim de artık söz etme hakkım kalmıyor.

İlk gece kanama olur mu?

22 yaşında, bekar bir kızım. 2 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Doktora gittim, bana kızlık zarımın saat 5 yönünde yırtıldığını ama diğer tarafların durduğunu söyledi. 1 ay sonra evleneceğim. Acaba bu 5 yönündeki yırtılmadan dolayı ilk gece kanama olmaz mı?

CEVAP Sevgili okurum, büyük bir oranda kanama olmaz. Doğal olan, hiç kanama olmaması. Ama bazı evliliklerde her birleşmede bile kızlık zarı az da olsa kanıyor. Bu 3-5-10 birleşmede görülüyor. Bu durum penisin boyutuyla da ilgili. Sen kanamayacakmış gibi düşün. Alacak bir önlemin varsa ona göre davran.

Vajinamda kuruluk var

29 yaşında kızım. Son günlerde ilişkiden zevk almama rağmen vajinamda kuruluk meydana geliyor. Erkek arkadaşımın benden uzaklaşmasından korkuyorum ve zevk almadığını düşünüyorum. Acaba sorunumun çaresi var mı?

CEVAP Sevgili okurum, erkek arkadaşın zevk alıyor. Bu biyolojik bir kural. Belki nemlendiği için daha fazla zevk de alabilir. Ancak sen acı çekmiyorsan sorun yok. Fazla kayganlık kadınlar ve erkeklerde olumsuz rol oynuyor. Ayrıca erkek arkadaşından sana ne! Sen kendi işine bak. Gerekirse kayganlaştırıcı kullanabilirsin. İlişki sayısını yazmamışsın ama bir olasılık birleşmede süreyi çok uzun tutuyorsunuz. Ya da sayısınız fazla.

Sevgilim gebe mi?

Geçenlerde sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben bacak arasına boşaldım. Ertesi gün adet gördü. Bittikten 2 gün sonra açık kırmızı, pembe renkte kan gelmiş. Acaba problem olabilir mi? Gebe kalma ihtimali var mı? Uykularım kaçıyor.

CEVAP Değerli okurum, ne gebe kaldı ne de kızlığı bozuldu. Hadi bu gece rahat bir uyu. Yarın da işinin başına geç.

Penis vajinaya giremiyor

24 yaşındayım. Nişanlımla birçok kez ilişkiye girmek istedik. Ama bir türlü başarılı olamadık. Bütün uğraşlarımıza rağmen penis vajinaya girmedi. Acaba bu bir sorun mu? Ne olur bize yardımcı olun.

CEVAP Değerli okurum, sorun var. Sorunun da adı; vajinismus. Hiç üzülme. Bu sorunun kesin tedavisi var.

Kız arkadaşım penisimi küçük buluyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşlarımla ilişkiye girmek istedim ama beni reddetti. Çünkü cinsel organım kısaymış. Benim en kısa zamanda penisimi uzatmam gerekiyor? Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP Hiçbir şey yapman gerekmez değerli okurum. Kız arkadaşına söyle istediği birini bulsun. Kimse onun bileklerine kelepçe takmıyor. Seni de üzüp yormasın. Senin penisin bana göre normaldir. Ona yetmiyorsa sen ne yapabilirsin?

GÜNÜN SÖZÜ


İhanet yüzdesi yüksek olan erkeklerin aşkı şerbet
gibidir. İçen bir daha bir daha içmek ister. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder