Türkiye (Son Dakika) ODTÜ'de özel güvenlikçinin kafa attığı Baykal'ın oğlu konuştu

ODTÜ'de özel güvenlikçinin kafa attığı Baykal'ın oğlu konuştu

Paylaş
ODTÜ'de özel güvenlikçinin kafa attığı Baykal'ın oğlu konuştu

ODTÜ’de 2 Temmuz’da düzenlenen mezuniyet töreninde bir güvenlik görevlisinin kafa atarak saldırdığı kişinin, CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal’ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal olduğu ortaya çıkmıştı. Prof. Dr. Ataç Baykal, neler yaşandığını anlattı

Eşi Nazife Baykal, ODTÜ’de Rektör Danışmanı ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı olan Ataç Baykal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

ODTÜ’de mezuniyet töreni vardı. Stada gittim. Tören alanına doğru ilerlerken güvenlik görevlisine kendimi tanıttım. Kimliğimi sordu. Ancak aceleyle çıktığım için kimliğimi almamıştım. Güvenlik görevlisine eşimin görevini de söyledim ama beni almak istemedi.



Ben de ona ‘adın ne?’ diye sorunca o da ‘Selçuk’ olduğunu söyledi. Eşimin rektör yardımcısı olduğunu da biliyor. Bu konuşmaya tanık olan başka bir güvenlik görevlisi, ‘Benim de adımı al, benim de adımı al’ diye bağırdı. Ben de ‘Senin de adın ne’ diye sorduğumda ‘Mustafa... Mustafa...’ dedi. Sonra da, ‘Niye alıyorsun’ diye bağırarak, çok sert bir biçimde kafa attı.”

HAKKINDA HAPİS CEZASI VERİLİP ERTELENMİŞ


Aldığı darbe nedeniyle kafasının kanadığını anlatan Ataç Baykal, rapor aldığını kaydetti. Ataç Baykal, “Bana kafan atan güvenik görevlisi Mustafa Büyükburç daha önce yine darp olayına karıştığı için hakkında hapis cezası verilip ertelenmiş. şikayetçi oldum” dedi.

Güvenlik görevlisinin kafa atarak saldırdığı anlar, amatör bir kamera tarafından saniye saniye böyle görüntülenmişti;




ODTÜ'de Deniz Baykal'ın oğluna kafa attılar!

Haberin Devamı