Ekonomi Ödüllere doymuyor

Ödüllere doymuyor

Paylaş
Ödüllere doymuyor

Vialand Alışveriş Merkezi; bünyesinde tema park eğlencesi ve alışveriş merkezi konseptini bir arada sunan ayrıcalıklı hizmetiyle, Venezia Mega Outlet ise dünyanın ve Türkiye’nin en ünlü markalarının Outlet mağazalarıyla sınırsız alışveriş keyfini bir arada sunuyor

Aynı grubun markaları arasında yer alan Vialand AVM, 2015 yılında ICSC’de’Avrupa’nın En Özellikli Perakende Projesi’ kategorisinde jüri özel ödülünün, Superbrands’de ise,’Türkiye’nin En Genç Süper Markası’ ödülünün sahibi oldu. Vialand ayrıca,’Türkiye’nin En İyi Sosyo- Kültürel Projesi’ ödüllerine layık görüldü.

360 derece perakendeciliğin en iyisi olan Venezia Mega Outlet ise, İstanbul’da Venedik rüyasını yaşatan mimarisi, en avantajlı alışveriş fırsatı sunan mağaza karması ve San Marco Meydanı’ndaymışcasına keyifle zaman geçireceğini yeme içme, eğlence alanları ile rakipsiz hizmet sunuyor.

Gürsoy Grup bünyesinde yer alan Vialand Alışveriş Merkezi ve Venezia Mega Outlet, Türkiye’nin en özellikli ve en ayrıcalıklı 2 markası olarak gerek yurtdışında gerekse yurtiçinde aldıkları ödüllerle ülkemizi gururlandırırken, sundukları hizmet ayrıcalıklarıyla da hem İstanbulluların hem de İstanbul dışından gelen tüm ziyaretçilerin en fazla tercih ettiği lokasyonlar oluyor.

Bünyesinde bulundurduğu AVM, Tema Park, Gösteri merkezi ve otel bütünleşik konseptiyle dünyada bir ilki gerçekleştiren Türkiye’nin entegre perakende dünyası VIALAND; açık ve kapalı alışveriş caddeleri içerisindeki geniş marka yelpazesiyle her yaş ve zevk grubuna uygun alternatifler sunuyor. Vialand Tema Park, Vialand Palace Hotel ve Vialand Alışveriş merkezi ile dünyada başka benzeri olmayan bir konsept sunan Vialand, 360 derece entegre perakendecilik anlayışıyla 7’den 70’e tüm yaş gruplarına uygun ailece sınırsız eğlence ve alışveriş imkanı sunuyor.

Farklı mimarisi ile dikkat çeken, içinden tramvay geçen VIALAND Alışveriş Caddeleri, 200’ün üzerindeki mağazası, yeme-içme noktaları ve aktivite alanlarıyla açık havada alışveriş zevki ve eğlenceyi bir arada sunuyor. Venezia Mega Outlet farkı İtalyan mimarisinin dünyadaki en güzel örneklerinden biri olan Venezia Mega Outlet ise, İstanbul’da Venedik’teymişcesine alışveriş keyfini, dünyanın ve Türkiye’nin en iyi markalarının Outlet Mağazalarının sunduğu en avantajlı fiyat seçeneklerini ve San Marco Meydanındaymışcasına keyifle zaman geçireceğiniz yeme içme ve eğlence alanlarını bir arada sunuyor.

Venedik rüyasının gerçeğe dönüştüğü Venezia’da, meşhur Venedik kanallarıyla süslenen mimaride gondollarla alışveriş keyfini yaşarken, ister açık alanda ister gökyüzü temalı özel tasarım tavanlarıyla ferah bir ortam sunan kapalı alanda en ünlü ve sevilen markaların Outlet avantajlarıyla alışveriş yapın, isterseniz San Marco meydanında, yeme içme alanlarında keyifle vakit geçirin.

Haberin Devamı