Selin Çakar Ödüllü Alman dizisi ‘Deutschland 83’ BluTv’de
HABERİ PAYLAŞ

Ödüllü Alman dizisi ‘Deutschland 83’ BluTv’de

Haberin Devamı

2015 yılında yayın hayatına başlayarak fazlasıyla seyirciyi ekran başına çekmeyi başaran ‘Deutschland 83’ BluTv ile bizlerle de buluştu ve 8 Şubat’ta dijital platformdaki yerini aldı.

Soğuk savaşı, ülkelerin nükleer silahlanma tehdidini ve 1983 yılında Doğu Almanya’dan Batı Almanya’ya gönderilen 24 yaşındaki ajan Martin’inBatı Almanya’nın hamlelerini istihbarat yoluyla Doğu Almanya’ya ulaştırmasını anlatıyor.

Aksiyonu ve 80’li yılların nostaljisini bir arada sunan dizi farklılık arayanlar için iyi bir seçenek.

‘Yıldızlar Şahidim’ ekrandan kayıyor mu?


Star Tv’nin final yapan Kiralık Aşk’ın yerine yayın hayatına başlattığı Yıldızlar Şahidim reytinglerde umduğunu bulamamış. İşin kötü yanı ilk bölümüyle 3’ün üzerinde reyting alan dizi, ikinci bölümünde aynı oranı koruyamamış ve 2’li oranlara gerilemiş.

Malum Cuma akşamını kolay kolay kaptırmayacak iki diziden biri Arka Sokaklar diğeri ise Aşk ve Mavi. Her iki dizi de ciddi izlenme oranlarıyla zirveyi paylaşıyorlar. Dolayısıyla karşılarına bir iş koymak elbette risk meselesi. Ancak iyi bir romantik komedi Cuma akşamı için daha isabetli bir seçim olabilirdi. Böylece seyirciye farklı bir seçenek sunulmuş olabilirdi.

Son bir haftadır Star Tv’nin yeni dizi için final kararı aldığı konuşuluyor ancak henüz kanal ya da yapımcıdan resmi bir açıklama gelmedi diye biliyorum. Ama net olan bir şey var ki, bu izlenme oranlarıyla dizinin çok da uzun soluklu olmayacağı gerçeği...


Kafalar pırıl, hayatlar muhteşem, vur patlasın çal oynasın


Bu aralar çok sinirlendiğimde ya da dertlendiğimde bir evlilik programı açıp oturuyorum başına. Oradaki insanların Mars’tan bildiren halleri bana tüm dertlerimi unutturuyor, sinirimi geçiriyor.

Mesela geçen gün biri gladyatör kostümü giyip gelmiş. Sonra dün başka bir programda iki amca ‘sen mi daha yakışıklısın, ben mi daha yakışıklıyım’ polemiğine girdiler.

‘Tavuk en çok hangi ülkeyi sever?’ , ‘Mısır.’ ayarındaki esprilerin bini bir para zaten. Yarım saatin sonunda sinirleriniz laçkalaşıyor, beyniniz uyuşuyor ve ülkenin en mutlu insanı oluyorsunuz. Şiddetle tavsiye ederim.

Evlilik programı sunanlara verilen astronomik ücretlerin sırrını çözdüm ben. İnsanlara boyut atlatıp olmayan bir dünyada yaşatmak zor bir iş en nihayetinde.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder