Spor "Ödülü ikisine de veriridim"

"Ödülü ikisine de veriridim"

Paylaş
"Ödülü ikisine de veriridim"

Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Ballon d'Or ödülünün Cristano Ronaldo ve Iker Casillas arasında paylaştırılması gerektiğini düşünüyor

Pazartesi günü yaptıkları açıklamalarda Portekizli yıldız Crisitano Ronaldo, "Elimde olsa oyunu kendim için kullanırım" derken, İspanyol kaleci Casillas ise böyle bir şey yapmayacağını, bu durumu profesyonelce görmediğini belirtti. Alman orta saha Mesut İse ödülü iki ismin paylaşması gerektiğini düşündüğünü söyledi.

Mesut Özil "Bu ödül umarım Real Madrid'li bir oyuncuya gider, elimde olsa hem Cristiano hem de Iker alsın isterim" dedi. Sözlerine "Cristiano dünyanın en iyi oyuncularından biri, Casillas hakkındaysa konuşmanın lüzumu yok, ikisi de bu ödülü hak ediyor" diyerek devam etti.

İspanyol basınının kendisi hakkında yaptığı eleştiriler hakkında da konuşan yıldız oyuncu "İspanya'da eğer iyi oynuyorsanız dünyanın en iyisi sizsiniz, ancak kötü oynarsanız işler bir anda ciddiye biniyor. Ben sadece hocamı dinliyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Önemli olan takıma elimden gelen yardımın en iyisini yapmam" dedi.

Fanatik

Haberin Devamı