Yaşam 'Oduncuyum, ama odun değilim'

'Oduncuyum, ama odun değilim'

Paylaş
'Oduncuyum, ama odun değilim'

Bodrum'da odunculuk yapan Ahmet Öztürk'ün, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 22 yıllık eşi için yaptırdığı afiş üzerindeki yazılarıyla ilgi odağı oldu

Bodrum Mümtaz Ataman Caddesi’nde bir işyerinin girişinde, üzerinde, ’Oduncuyum ama odun değilim. Sevgililer günün kutlu olsun canım’ yazılı pankart dikkat çekti. Odun satan Ahmet Öztürk’ün olduğu öğrenilen işyerine gelen, gidenler ve yoldan geçenler, pankartın fotoğrafını çekti.

Sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşıldığı öğrenilen sevgililer günü pankartı Öztürk’ün 22 yıllık eşi Yonca Öztürk’ü de mutlu etti. 1, 17 ve 21 yaşlarında 3 çocuk sahibi olan çiftten Yonca Öztürk, eşinin işyerine geldiğinde gördüğü pankart karşısında duygulandığını söyledi. Çift, pankart önünde birbirlerine sarılıp sevgililer gününü kutladı.

Yonca Öztürk "Eşim çok ince ve kibardır. Her zaman böyle jestler yapar. Sevgililer günü aslında bir gün değil, saygı ve sevgi içerisinde bir ömür boyu olması lazım" dedi.

Ahmet Öztürk ise "Bana 3 çocuk verdi. Onunla çok mutluyum ve çok seviyorum" dedi. Öztürk, afişin üzerindeki sözlerle ilgili esin kaynağını ise "Odun gibisin diye bir söz var. Bende oduncuyum ama odun değilim dedim" ifadelerini kullandı. Çok sayıda kişinin afişin fotoğrafını çektiğini belirten Öztürk, bazılarının merak edip afişi kimin yaptırdığını öğrenmeye çalıştıklarını söyledi.

Osman URAS/ BODRUM,(Muğla),(DHA)

Haberin Devamı