Spor Offshore'de Galatasaray zaferi

Offshore'de Galatasaray zaferi

Paylaş
Offshore'de Galatasaray zaferi

Dünya Offshore Şampiyonası'nda sezonun 3. yarışında "GSYİAD Galatasaray" adlı tekneyle, Kerem Tuncer-Josef Mülhbauer ikilisi kazandı

CMS Medya Grand Prix" adı altında düzenlenen yarışa hızlı başlayan "YKM Sport" ve "GSYİAD Galatasaray" takımlarını "Beşiktaş 1903" yakından takip etti.

Sezona bu yarış ile başlayan "Olympique Marsilya" ve "Miele" takımları arasındaki rekabet izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Moda Kalamış Koyu’nda, 2 bin 500 metrelik parkurda 30 tur üzerinden gerçekleştirilen ve 10 teknenin start aldığı organizasyonda, saatte 90 milin üstünde hızlara ulaşabilen 225 beygir gücünde motorlara sahip sürat tekneleri yarıştı.

Yarış sonrasında birincilik ödüllerini Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ve CMS Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ünhan Atadeniz verdi.

Architon’ın sponsorluğundaki Dünya Offshore Şampiyonası’nda sezonun ikinci ayağı, yarın aynı parkurda yapılacak "Moda Yat Kulübü Grand Prix"’i adı verilen dördüncü yarışla tamamlanacak.

"Beşiktaş 1903" adlı tekneyle yarışan Murat Leki ve Ali Tanır ikilisi 49.07,437 ile ikinci olurken, "YKM Sport" ile Saruhan Tan-Kerim Zorlu ikilisi de 49.26,125 ile üçüncü olarak yarışı tamamladılar. "

Haberin Devamı