Gündem Öfkeli damat dehşeti: 3 yaralı

Öfkeli damat dehşeti: 3 yaralı

Paylaş
Öfkeli damat dehşeti: 3 yaralı

Adana'da evi terk ederek boşanma davası açan eşi ve kayınpederini kurşunlayan Medeni Şahin, polis ekiplerini karşısında görünce kendisini vurdu

Medeni Şahin ile 4 yıl önce kaçarak evlenen 23 yaşındaki Ebru Şahin inin arasında daha sonra geçimsizlik başladı. Eşinden dayak yediğini öne süren 2 çocuk annesi Ebru Şahin, bir süre önce çocuklarını da alarak evi terk etti.

Babasının evine yerleşen Ebru Şahin boşanma davası açtı. Bir dershanede çaycı olarak çalışan Ebru Şahin’i dün akşam iş çıkışı babası astsubay emeklisi 58 yaşındaki Muzaffer Güngör otomobiliyle alarak Belediye Evleri’ndeki evlerine gitmek üzere yola çıktı.

Baba kızın bulunduğu otomobil, saat 22.00 sıralarında Kurttepe Kavşağı’nda trafik ışıklarında beklerken, karşılarına çıkan Medeni Şahin tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralanan Ebru Şahin Numune Hastanesi’ne, Muzaffer Güngör ise Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ameliyata alınan Ebru Şahin’in durumunun ciddi olduğu belirtildi.

MOBESE kamerası önünden eşkale uyan bir kişinin koşarak geçtiği bilgisini alan polis ekipleri Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde Şahin’i görerek dur ihtarında bulundu. Polisleri karşısında gören Şahin, tabancayı başına dayayıp tetiği çekti. Ağır yaralanan Medeni Şahin, olay yerine çağırılan ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Şahin’in durumunun da ciddiyetini koruduğu bildirildi. Çiftin iki çocuğu olduğu, Medeni Şahin’in ise hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Salih ÜÇTEPE/ADANA (DHA)