Türkiye (Son Dakika) Öfkeli koca dehşeti!

Öfkeli koca dehşeti!

Paylaş
Öfkeli koca dehşeti!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 25 yaşındaki Gökhan A., pompalı tüfekle imam nikahlı 2 aylık hamile eşini yaraladı, kadının annesini ise öldürdü

Fethiye Karaçulha Mahallesi'nde 25 yaşındaki Gökhan A. ve 2 çocuk annesi Ayşe Kocaoğlu (24), iki ay önce imam nikâhı yaptırarak birlikte yaşamaya başladı. Ayşe Kocaoğlu’nun Gökhan A.’dan da iki aylık hamile olduğu ve sık sık kavga ettikleri öğrenildi. Ayşe Kocaoğlu, imam nikâhlı eşi Gökhan A.’ya ayrılmak istediğini söyledi. Gece saat 22.00 sularında alkollü olarak eve gelen Gökhan A. imam nikâhlı eşi ile yine tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Ayşe Kocaoğlu ‘Senden ayrılmak istiyorum’ sözünün ardından Gökhan A. alkolün de etkisi ile evde bulunan av tüfeği ile odaya girdi. Bu sırada evde bulunan Ayşe Kocaoğlu'nun annesi Şule Tirimoğulları (45) kavgayı engellemeye çalıştı. Gökhan A. önce Şule Tirimoğulları’na, ardından imam nikâhlı yaşadığı Ayşe Kocaoğlu’na tüfek ile ateş açtı.

ANNE ÖLDÜ, KIZI AĞIR YARALI

Silah sesini duyan komşular 112 Acil Servisi'ne ve polise haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralılardan Şule Tirimoğulları'nı Letoon Hastanesi'ne, Ayşe Kocaoğlu'nu ise Fethiye Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Şule Tirimoğulları yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ayşe Kocaoğlu’nun durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Şule Tirimoğulları’nın cesedi Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Haberin Devamı

Olay sonrası Fethiye Cumhuriyet Savcısı ve Fethiye Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri evde inceleme yaptı. İmam nikâhlı eşini ağır yaralayan ve annesini öldüren şüpheli Gökhan A. polis tarafından gözaltına alındı.

İHA