Spor Ofsayt mı değil mi?

Ofsayt mı değil mi?

Paylaş
Ofsayt mı değil mi?

İşte Dün oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş karşılaşmasında Beşiktaşlıları çıldırtan pozisyon

Dakika 90+3, iptal edilen gol.. Bobo Q7’yle birlikte topa ayağını sokmasa, Beşiktaş şimdi kazanılan 3 puanı kutluyor olacaktı..

MERK: İptal kararı doğru

LİG TV’de yorum yapan Avrupa’nın gelmiş geçmiş en iyi hakemlerinden olan Markus Merk, uzatmalardaki Quaresma’nın sayılmayan golünü ve penaltıyı şöyle yorumladı: “Ofsayt verilen golde Bobo’ya dikkat edin. Kendisi ofsayt ve topa ayak sokuyor. Bu da açık bir ofsayt demek.

Penaltı da % 100 doğru karar. Bence hakem Bülent Yıldırım muhteşem bir maç yönetti. Bir daha bu kadar zorlanacağı bir maç gelmeyebilir.”

Denizli: Guti çok belli etti

Nihat’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı kullanan Guti de kaleci Tolga da aynı köşeyi seçti.. Mustafa Denizli yorumunda “Guti sağa atacağını çok belli etti” dedi.

Tolga: Guti’ye yedirdim

Penaltıyı kurtararak takımına altın değerinde 1 puan kazandıran Kasımpaşa’nın kalecisi Tolga maç sonrası Guti’ye sataştı: “His çok önemli penaltıda. Ama Guti de çok belli etti. Küçük hileler yaptım o da yedi. Kaleci olmama rağmen penaltıyı kaleci kurtarmaz, oyuncu kaçırır. Yediğim golü ise gerçekten hatırlamıyorum.”

Haberin Devamı