Türkiye (Son Dakika) Oğlu tarafından öldürülen tacizci baba ile ilgili kan donduran ifadeler

Oğlu tarafından öldürülen tacizci baba ile ilgili kan donduran ifadeler

Paylaş
Oğlu tarafından öldürülen tacizci baba ile ilgili kan donduran ifadeler

Kayseri’de yengesini taciz ederken gördüğü 50 yaşındaki babasını tüfekle öldüren 27 yaşındaki sanık 16 yıl 8 ay hapse mahkum oldu. Duruşmada, öldürülen adamın kızları ve öz kız kardeşinin verdiği ifadeler kan dondurdu!

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde geçen yıl aralık ayında yaşanan olayda 50 yaşındaki Ömer Tüzen isimli adam, 27 yaşındaki oğlu Osman Tüzen tarafından tüfekle öldürüldü. 'Babamı, yengemi taciz ederken gördüm, o yüzden öldürdüm' diyen zanlı Osman Tüzen ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık Osman Tüzen ve avukatı hazır bulundu.

KIZLARI: BABAMIZ, AİLEDEKİ TÜM KADINLAR GİBİ BİZİ DE TACİZ ETTİ


Duruşmada sanığın iki kız kardeşi ve halası tanık olarak dinlendi. Ş.D. isimli tanık mahkemede, "Ölen maktul babam olur, sanık da ağabeyimdir. Babamın bana tacizi olmuştu. Ailedeki tüm kadınları taciz ediyordu. Ben eşimden boşanmak istediğimi söylemek için eve geldiğimde yine taciz etmişti. Bir keresinde de bana tecavüze kalkıştı. Babamın yaptığı tacizleri evdeki herkes söylemiştim" derken, diğer kız kardeş ise, "Ölen babam olur. Bana, kız kardeşime ve yengeme tacizde bulundu. Babam, büyük ağabeyimin imam nikahlı eşi T.A.’nın göğüslerini tutarken görmüştüm, babamı öldüren ağabeyim Osman Tüzen de tacizlerini görmüş. Babam en son ölmeden 2 hafta önce beni taciz etmişti" diye konuştu.

ÖZ KARDEŞİNİ BİLE TACİZ ETMİŞ


Ölen Ömer Tüzen'in, kız kardeşi ve sanığın da halası olan tanık N.Ş. de mahkemede "Ölen kardeşim bir gün biz de otururken, ben çay demlemeye gittim. Kardeşim Ömer Tüzen, gelini T.A.’ya ’Ceylanım gel bir ellerimi ovala’ dediğini duydum, içeri girdiğimde Ömer Tüzen, gelininin bacaklarını okşuyordu. 20-25 yıl önce de biz bayramda bunlara gelmiştik. Yatılı kalmıştık... Gece belimde bir el hissettim, döndüğümde kardeşim Ömer Tüzen olduğunu gördüm; ama o zamanlar hiçbir yere şikayetçi olmadık" ifadelerini kullandı.

'BABAMI, AĞABEYİMİN NİKAHLI EŞİNİ TACİZ ETTİĞİNİ GÖRÜNCE...'


Tutuklu sanık Osman Tüzen de, babasının, yengesini taciz ettiğini görünce bu cinayeti işlediğini belirterek, "Ağabeyimin nikahlı eşini, babamın taciz ettiğini gördüm. Daha sonra kardeşlerim de anlatınca tacizden bir gün sonra babamı av tüfeği ile 5-6 metre mesafeden vurdum" dedi.

'ÜST SOYDAN KASTEN ADAM ÖLDÜRME'


Cumhuriyet savcısı, mütalaasında sanığın ’haksız tahrik altında babasını öldürme’ suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık Ö.T.’ye ağır tahrik altında ’üst soydan kasten adam öldürme’ suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

İHA

Haberin Devamı