Spor 'Oğlum yalancı ve sahtekar!'

'Oğlum yalancı ve sahtekar!'

Paylaş
'Oğlum yalancı ve sahtekar!'

Manchester United'da görevden alınan David Moyes'in yerine getirilen Ryan Giggs, ilk maçında takımının Norwich City'i 4-0 yenmesiyle önemli bir sınavı geçmesine rağmen babasının çok sert suçlamalarına maruz kaldı

Oğlu Ryan Giggs'in, diğer oğlu Rhodri Giggs'in eşiyle ilişki yaşaması nedeniyle kızgınlığını dile getiren baba Danny Wilson, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "Ona banyo küvetine su koymada bile güvenmem. Manchester United teknik direktörlüğünde de hiç güvenim yok. Giggs sahtekar, yalancı biridir. Manchester Unitedlı futbolcular ona nasıl güvenir? Bir insan yaptıklarıyla değerlendirilir. İyi futbolcu olduğunu kabul ediyorum, ama onun aklı başka şeyde. Bana ve kardeşi Rhodri'ye yaptıklarından dolayı özür bile dilemedi. Kanser hastalığımın durumunu da sormadı. Teknik direktör olan birine güven duyulması gerekir. Futbolda ona saygı duyulabilir, ama kardeşini çok kırdı. Korkak biri. Oğlum Rhodri Giggs de, Ryan Giggs'in Manchester United'ın teknik direktörü olduğunu öğrenince, 'Fare yılan gibi sürünür gider' mesajını attı" ifadesini kullandı.

VAN GAAL İSMİ GÜNDEME GELDİ

Bu arada bazı İngiliz gazeteler, Louis Van Gaal'ın Dünya Kupası'ndan sonra Manchester United'a teknik direktör olacağını manşetten verdi. Daliy Star, "Van Gaal Utd" manşetli haberinde, Hollanda Milli Takımı'nın teknik direktörü ile anlaşıldığını belirtirken, The Mail on Sunday de, Louis Van Gaal'ın teknik direktörlüğe geçme hazırlığı yaptığını ve yanına Ryan Giggs'i yardımcı olarak alacağını manşetten verdi.

Sunday Express ise, "Van Gaal Manchester United işini aldı" başlığını atarak, Hollandalı teknik adamın Dünya Kupası'nda görevi biter bitmez Manchester United teknik direktörlüğünü almayı kabul ettiğini bildirdi.

Faruk ZABCI/LONDRA, (DHA)

Haberin Devamı