Dünya Oğluna altın vuruş cinayet sayıldı

Oğluna altın vuruş cinayet sayıldı

Paylaş
Oğluna altın vuruş cinayet sayıldı

Aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan öz oğlunun acı çekmemesi için aşırı dozda eroin enjekte ederek ölümüne yol açan Frances Ingliz, ömür boyu hapis cezası aldı

Kuzey Londra'da oturan 52 yaşındaki Frances Inglis, 2008 yılının Kasım ayında hareket halindeki ambulanstan düşerek kafa travması geçiren ve uzun süredir yatalak olan oğlu, 22 yaşındaki Tom Ingliz'a aşırı dozda eroin enjekte ederek ölümüne neden olmak suçlamasıyla çıkarıldığı Old Bailey'de (Ağır Ceza Mahkemesi) ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkemede oğlunu öldürdüğünü itiraf eden fakat cinayet suçlamalarını reddeden anne Frances, “Oğlum tam bir cehennem hayatı yaşıyordu. Kalbimde ona olan sevgimle yaptım, cinayet işlemedim” diyerek kendisini savundu.

2007 yılında yine oğlunu öldürme girişiminde bulunan gözü yaşlı annenin bu savunmasını şaşkınlıkla dinleyen mahkeme hakimi Brian Barker, “Duygusal ve mutsuz olduğunuz anladım fakat yapmak istediğin şeyin kötü birşey olduğunu biliyordun.

Toplum kurallarını ihlal ettiğini ve bunun sonuçlarını da biliyordun” dedi. Mahkemede ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Frances’in en az 9 yıl hapis yapacağı belirtiliyor.

Aynur TATTERSALL/LONDRA (DHA)

Haberin Devamı