Gündem Oğlu'na tokat atan sevgilisine saldırdı!

Oğlu'na tokat atan sevgilisine saldırdı!

Paylaş
Oğlu'na tokat atan sevgilisine saldırdı!

MUĞLA'nın Yatağan İlçesinde Sevil A., 4 yaşındaki oğlu M.A.'ya tokat attığını ileri sürdüğü erkek arkadaşı Veli Ü.'yü çarşının ortasında herkesin gözü önünde yumruklayıp dövdü. Dudağı patlayan Veli Ü.'yü, kadın arkadaşının elinden polis kurtardı

Antalya’da yaşayan Sevil A., oğlu M.A. ve erkek arkadaşı 28 yaşındaki Veli Ü. ile bugün Muğla’nın Yatağan İlçesi’ndeki bir arkadaşlarını ziyarete geldi.

Haberin Devamı

Ziyaretin ardından Sevil A., oğlu ve erkek arkadaşı ile çarşıya alışverişe çıktı. Cumhuriyet Caddesi’ne geldiklerinde Sevil A. ile Veli Ü. Arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Veli Ü., iddiaya göre, öfkesini Sevil A.’nın oğluna Tokat atarak çıkardı.

Oğluna tokat atılmasına sinirlenen Sevil A., çarşıdakilerin gözü önünde erkek arkadaşını yumrukladı. Suratına aldığı yumruk darbesiyle dudağı patlayan Veli Ü.’yü, çevredeki esnafın haber vermesi üzerine gelen polisler kurtardı.

Polisler, Sevil A., oğlu M.A. ve erkek arkadaşı Veli Ü.’yü ifadelerine başvurmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Birbirlerinden şikayetçi olan Sevil A. ve Veli Ü., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı