Magazin Oğlunu döven bakıcıyı kovdu

Oğlunu döven bakıcıyı kovdu

Paylaş
Oğlunu döven bakıcıyı kovdu

Esra Erol'un programına katılan bakıcı, Nurgül Yeşilçay'ın huzurunu kaçırdı

Önceki hafta Bebek’teki evinde tadilat yaptırdığı için Sofa Otel’e yerleşen Nurgül Yeşilçay, kendisinden gizli “Esra Erol ile Evlen Benimle” programına katılan bakıcının son dönemde oğluyla yeterince ilgilenmediğinden şikayetçiydi.

OSMAN NEJAT'IN DADISINDAN ŞOK İDDİA!

Otelde kalmaya başladıkları günlerde yatak odasındayken banyodan gelen gürültüyü duyan Yeşilçay, gidip baktığında bakıcının oğluna bağırıp vurduğunu gördü.

Öfkelenen Yeşilçay, 2 bin TL maaş verdiği Azeri bakıcının işine hemen son verdi.

02:00'DE SAHİLDE ROMANTİK YÜRÜYÜŞ



Altı yıllık eşi ve oğlu Osman Nejat’ın babası Cem Özer’den geçtiğimiz aralık ayında boşanan Nurgül Yeşilçay, daha sonra Sezen Aksu’nun müzisyen oğlu Mithat Can Özer’le yeni bir aşka yelken açmıştı.

Bu ilişkisiyle uzun süre medyanın gündeminde kalan ünlü oyuncu, önceki gece Bebek’te Tuba Büyüküstün’le objektiflere yakalanan yakalanan Tolga Karaçelik ile görüldü.

İkili, gece saat 02.00 sularında Bebek sahilinde baş başa yürüyüş yapıp sohbet etti. Avukatlık mesleğini bırakarak sinema eğitimi alan 29 yaşındaki Karaçelik, “Gişe Memuru” adlı ilk uzun metrajlı filmiyle geçtiğimiz yıl Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne katılmış ve “En İyi İlk Film” ödülünü kazanmıştı

2

Haberin Devamı