Gündem Oğlunun kanlı gömleğine sarılıp feryat etti

Oğlunun kanlı gömleğine sarılıp feryat etti

Paylaş
Oğlunun kanlı gömleğine sarılıp feryat etti

16 yaşındaki oğlunu, oradan geçmemesi gereken bir minibüs ezdi geçti...

Üsküdar’da arkadaşlarıyla birlikte okula yürüyerek giden 16 yaşındaki Ömer Ersöz trafik nedeniyle güzergah dışında seyreden bir minibüsün altında kaldı. Aracıyla Ömer'i yaklaşık 15 metre sürükleyen minibüs şoförü gözaltına alındı. Evlat acısını yaşayan baba, “16 yaşında evladım gitti minibüşçü altına almış durmamış bile" dedi. Anne ise “Durdurun katilleri evladım gitti" diye feryat etti.

Haberin Devamı

OKULA GİDİYORDU

Kaza saat 08.30 sıralarında Üsküdar Altunizade Kısıklı Caddesi üzerindemeydana geldi. Cumhuriyet Lisesi 2. Sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Ömer Ersöz okul arkadaşlarıyla birlikte Burhaniye Mahallesi’ndeki evinden Fıstıkağacı’nda bulunan okula doğru yola çıktı. Okula yürüyerek giden arkadaşlardan Ömer Ersöz, kısıklı Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada trafik sıkışıklığından kurtulmak için güzergahı dışında seyir halinde bulunan Nazım Gül(45) idaresindeki Dudullu-Üsküdar minibüsü Ömer Ersöz’e hızla çarptı.

MİNİBÜSÜN ALTINDA 15 METRE SÜRÜKLENDİ

Yaklaşık 15 metre boyunca çocuğu sürükleyen minibüsün sürücüsü vatandaşlarını bağrışmaları sayesinde durabildi. Ağır yaralı olarak Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ömer Ersöz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından sürücü Nazım Gül gözaltına alınarak Doğancılar Polis Merkezi’ne götürüldü.

'3 KURUŞLUK ÖRDEK İÇİN'

Haberin Devamı

Kazayı duyarak hastaneye koşan acılı aile sürücüye isyan etti. Baba Murat Ersöz, “16 yaşında evladımı kaybettim. 3 kuruşluk ‘ördek’ dedikleri müşterileri almak için kendi güzergahlarından çıkıyorlar. Bu ülkede adam gibi düzen kurulsaydı, bunlar olmazdı. O beni yaktı Allah da onu yaksın. Oğlum askere gidecekti " diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Anne Aylin Ersöz ise “Bu kaçıncı ölüm. Durdurun bu katilleri diyerek feryat etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Ömer Ersöz’ün cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek.

Cengiz ÇOBAN - Mithat HEMŞERİ, İstanbulDHA