Nedim Şener Oğlunuz FETÖ'cü bir darbecidir
HABERİ PAYLAŞ

Oğlunuz FETÖ'cü bir darbecidir

Haberin Devamı

25 Ocak günü yazdığım “Reina katliamcısı ve darbeci binbaşı” başlıklı yazım hakkında önceki gün elime bir mektup ulaştı. Mektubu POSTA gazetesi muhaberat servisine bırakan kişi yazımda adı geçen FETÖ’cü darbeci Binbaşı Zafer Özleblebici’nin annesi A.Ö. idi. Söz konusu yazımda Özleblebici’nin adının gece kulübü Reina’da yılbaşı gecesi 39 kişiyi öldürüp 65 kişiyi yaralayan terör örgütü DEAŞ üyesi Abdulgadir Masharipov’un telefonunda yer aldığını yazmıştım.

Çöpe atacaktım

İstanbul Emniyeti’nin istihbaratına göre başarısız darbe girişiminden sonra Özleblebici’nin Suriye’ye kaçtığını belirtmiştim. A.Ö. bu duruma kendince cevap yazıyor. Mektubu önce çöpe atmak istedim. Çünkü 248 insanımızın acımasızca katledildiği, 2 bin 800 kişinin yaralandığı FETÖ’cü 15 Temmuz darbe girişiminin baş aktörü olmuş birisi adına yazılacak hiçbir şeyi okumaya tahammül edemeyecektim.

Hele o alçak, başında olduğu askerlere, Boğaziçi Köprüsü'nde darbeye direnen silahsız yurttaşlar için “vur emri” verdiyse. Bir de darbenin başarısız olmasından sonra soluğu suriye topraklarında aldıysa. Annesi kendisini “Atatürk hayranı” olarak tanımlıyor. Oğlunu da Atatürk gibi asker olması için 14 yaşında askeri okula vermiş. Yine de şunu söylüyor; "Ben oğlumu FETÖ’cü olarak yetiştirmedim. Devletin okulunda kandırmışlarsa bu da benim suçum değil. Oğlum suçluysa da suçunun cezasını çeksin" diye yazmış.

Oğlunun telefon numarasını paylaşan A.Ö, 15 Temmuz gecesinden beri oğlu ile görüşmüyormuş. Haber alamadığı oğlunun öldürülmüş olduğunu düşünüyormuş. Şöyle diyor: "Basında ve haberlerde kalkışma gecesinden sonra herhangi bir eylemini duymadım ve görmedim. Eğer Suriye’de olsa bizi aramaz mı, bunlar benim oğlumun öldürüldüğünü düşündürüyordu. Sizin Suriye’de olduğuna dair yazınız ise analık yüreğime serinlik vermiştir.”

A.Ö. benden garip bir düzeltme istiyor; “Oğlumu 39 kişinin katili bir cani ile yan yana nasıl gösterirsiniz?” diye soruyor.

Öldürülmüş olsa bilirdiniz

Bakın A.Ö., evet bir annesiniz. Darbeciler o gece 248 masum insanı şehit etti. Peki darbecilerden kaç kişi öldürüldü biliyor musunuz? Yalnızca 36. Eğer sağduyulu davranılmasa darbecilerden çok fazla kişi öldürülürdü. O yüzden oğlunuz öldürülmüş olsa mutlaka bilirdiniz. İkincisi oğlunuzun nasıl bir FETÖ’cü ve darbeci olduğunu okumak isterseniz, 15 Temmuz iddianamelerini ve görevli olduğu Harp Okulu’nda FETÖ’cü olmayan öğrencilere nasıl zulüm yaptığını okuyun. "Oğlumu 39 kişinin katili bir cani ile yan yana nasıl gösterirsiniz" diye sormuşsunuz. Doğru! Oğlunuz 248 kişinin katili FETÖ’cü bir darbecidir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder