Yaşam Öğrencileri için büyük fedakârlık

Öğrencileri için büyük fedakârlık

Paylaş
Öğrencileri için büyük fedakârlık

Erzurum'un Narman ilçesine bağlı Koçkaya Köyü'nde 3 yıldır öğretmenlik yapan Ercan Karademir, birinci sınıf öğrencilerine maaşıyla aldığı projeksiyon cihazıyla ders anlatıyor

Evli olan 30 yaşındaki Ercan Karademir, birinci sınıfa giden öğrencilerini teknolojiyle tanıştırmak için 800 liraya projeksiyon cihazı aldı.

Haberin Devamı

Manisalı 7 yıllık öğretmen Ercan Karademir, sınıfın tavanına monte ettiği projeksiyon cihazına yüklediği dersleri tahtaya yansıtarak öğrencilerin daha kolay öğrenmesini sağlıyor. Karademir, interaktif eğitim setleri de aldığını söyledi.

Karademir, "Yazıları, görsel öğeleri ve harfleri projeksiyon cihazı sayesinde tahtaya yansıtıyorum. Buradan çocuklar yansıyan harflerin ve şekillerin üzerinden giderek daha kolay öğrenmiş oluyorlar. Bu şekilde öğrenen çocukların zihinlerinde dersler daha kalıcı oluyor. Çocukların bu tür çalışmalar hoşuna gidiyor. Tahtaya kalkıp harflerin üzerinden gitmek için birbirleriyle yarışıyorlar. Bu şekilde teknolojiden son derece mutlu oldukları görüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Murat AYDIN/NARMAN (Erzurum), (DHA)