Dünya Öğrencinin duygulandıran ricası

Öğrencinin duygulandıran ricası

Paylaş
Öğrencinin duygulandıran ricası

Fransa'da düşen Alman uçağında 16 öğrenciyle beraber yaşamını yitiren öğretmenin Haltern kasabasındaki öğrencisi, Borussia Dortmund'un oyuncusu Mats Hummels'den öğretmeni için duygulandıran bir ricada bulunduğu belirtildi

Alman Bild Gazetesi'nin İnternet sitesinde yer verdiği bir habere göre, Fransa'da düşen Alman uçağında 16 öğrencisiyle beraber hayatını kaybeden öğretmenin Haltern kasabasında yaşayan öğrencisi Joschka Lask, Joseph-König-Gymnasium'un İspanyolca dil dersi öğretmeni için Dortmund'un ve Almanya Milli Takımı'n yıldız oyuncularından olan Mats Hummels'den duygulandıran bir rica bulunduğu kaydedildi.

Kazanın ardından Dortmund'lu oyuncunun Facebook hesabına yazan Joschka Lask adlı öğrencinin, "İspanyolca hocamız, sürekli sizden bahsederdi, sizden övgüyle bahsederdi, ama onu kaybettik. Sizden ricam, bundan sonra atacağınız ilk golü, bu öğretmenimize armağan ederseniz bu, acılı günlerimizde bize, birazcık moral olabilir ve size de minnettar oluruz. Ben bunu bizim grup adına yazıyorum" ricasında bulunduğu belirtildi.

HUMMELS SÖZ VERDİ


Dortmund'un yıldız oyuncusu Mats Hummels, Joschka Lask'ın öğretmeni için yaptığı ricaya karşılıksız kalmayarak, "Bu isteğinizi gerçekleştirmek için çaba harcayacağıma söz veriyorum, bende çok üzgünüm, sizlere baş sağlığı diliyorum" yanıtını verdi. Öğrencinin öğretmeni için yaptığı ricasına ulumlu yanıt veren Mats Hummels'e, "Bu davranışın bizi çok memnun etti. İyi bir futbolculuğun yanında iyi de bir insan olduğunu gösterdin, teşekkürler" şeklinde mesajların yazıldığı ayrıca belirtildi.

Temel ELCİVAN - DUİSBURG / DHA

Haberin Devamı