Dünya Öğrencisiyle böyle yakalandı

Öğrencisiyle böyle yakalandı

Paylaş
Öğrencisiyle böyle yakalandı

İngiltere'de 15 yaşındaki öğrencisiyle yatakta çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan bale öğretmeninin serbest kalması ülkede büyük tepki uyandırdı

İngiltere’de yaşayan 27 yaşındaki bale öğretmeni Sarah Pirie, 15 yaşındaki Reece Washington adlı öğrencisiyle ilişkiye girmek suçundan mahkemeye çıkarıldı.

İkilinin yatakta çekilmiş olan fotoğrafı ülkede büyük tepki uyandırırken, mahkeme, delil yetersizliğinden Sarah Pirie’nin salıverilmesine karar verdi.

İŞTEN UZAKLAŞTIRMA

Sadece “alıkoyma” suçundan dolayı 35 haftalık işten uzaklaştırma cezası alan Pirie, Washington ile aynı otelde konakladıklarını ancak cinsel ilişki yaşamadıklarını söyledi.

Öğretmeninden şikâyetçi olan Washington ise “İçki içtik sonra da benimle birlikte oldu. Serbest kalmasına inanamıyorum” dedi.

Bu olaydan sonra dansçı olma hayallerini bir kenara bırakıp, çağrı merkezinde çalıştığını söyleyen Reece, yetkilileri kendisini yüzüstü bırakmakla suçladı.

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİSİYLE

Reece Washington, fotoğrafın 2009 yılında 20 yaşındaki kuzeni tarafından Manchester’daki bir otelde çekildiğini söyledi.

Haberin Devamı