Gündem Öğretmen dehşeti

Öğretmen dehşeti

Paylaş
Öğretmen dehşeti

Lisede müdür yardımcısı olan öğretmen, babasını pompalı tüfekle öldürdü. Saçmalar çevredeki 6 kişinin de yaralanmasına neden oldu

Cinayet ile sonuçlanan aile kavgası, Tokat’ın Almus ilçesinde yaşandı. Evli ve 2 çocuk babası öğretmen Sinan Atasoy (36) Almus Çok Programlı Lisesi’nde müdür yardımcısıydı.

Sinan Atasoy’un babası Mehmet Atasoy ise (56) bekçilikten emekli olmuştu. İddiaya göre Sinan Atasoy, babasına para vererek temizlik ürünleri satan bir dükkan açmasını sağlamıştı.

Parayı Sinan Atasoy vermesine rağmen resmi işlemler sırasında dükkan babasının üzerine geçirilmişti. Öğretmenin eşi Dilber Atasoy da kayınpederinin dükkanında çalışmaya başlamıştı.

Para için kavga ediyorlardı

Baba-oğul Mehmet ve Sinan Atasoy arasında dükkan gelirinin paylaşımı nedeniyle sık sık tartışma çıkıyordu. Sinan Atasoy babasıyla en son evinde tartışmıştı.

İddiasına göre, babası eşinin yanında kendisine küfür etmişti. Bunu içine sindiremeyen Sinan Atasoy dün babasının dükkanına gidip eşini alarak eve götürdü.

Bundan 2 saat sonra tekrar dükkana giden Sinan öğretmen elinde pompalı tüfekle otomobilinden indi. Öğretmen dükkanın önünde oturan babası Mehmet Atasoy’a pompalı tüfekle 3 el ateş etti. Mehmet Atasoy öldü.

Tüfekten çıkan saçmalardan civardaki 6 kişi de yaralandı. “Babamın eşimin yanında bana küfür etmesine dayanamadım” diyen Sinan öğretmen cinayetten tutuklandı.

Yüksel MENEKŞE/DHA