Gündem Öğretmen vahşetinin şüphelisi aranıyor

Öğretmen vahşetinin şüphelisi aranıyor

Paylaş
Öğretmen vahşetinin şüphelisi aranıyor

Erzurum'un Pasinler ilçesinde, 23 yaşındaki Türkçe öğretmeni A.K.'ya tecavüze kalkışıp bıçakla yaralan kişi aranıyor. İzmir'de gözaltına alınan kişi ise serbest bırakıldı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nün olayı aydınlatmak için tüm delilleri değerlendirerek yaptığı çalışmada, robot resme benzeyen bir kişinin olay sırasında bölgede görüldüğü saptandı. Bu kişinin izini süren polis, İzmir’de ailesinin yanına gittiğini belirledi. Erzurum’dan bugün İzmir’e giden Cinayet Masası ekibi, şüpheliyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

SERBEST BIRAKILDI

Pasinler ilçesi nüfusuna kayıtlı olan şüphelinin son 1 yıl içerisinde İzmir’den ayrılmadığı belirlendi. Bunun üzerine şahsı Erzurum’a getirmeye giden cinayet masası ekipleri, saldırı olayı ile ilgili bazı kriminal labaratuvar sonuçlarını almak için İstanbul’a geçti.

İzmir’deki gelişmelerle ilgili olarak Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız da, "Sanık yakalanırsa bunu basınla paylaşacağız" dedi.

OLAY

>> TECAVÜZE DİRENEN ÖĞRETMENE 20 BIÇAK

Pasinler İlçesi’nde öğretmen A.K., 6 Nisan günü saat 14.30 sıralarında okuldan evine dönerken, saldırıya uğradı. A.K.’yi çıkmaz sokağa götüren saldırgan tecavüze kalkıştı. Saldırgan direnen A.K.’yi bıçakla yaraladı ve taşla başına vurarak kaçtı.

Haberin Devamı

Sürünerek 100 metre uzaklıktaki anneannesinin evine ulaşan A.K., beyin kanaması teşhisiyle Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedaviye alındı. Ölümden dönen A.K. dün taburcu edildi.