Gündem Öğretmen ve öğrencilerin feci kazası

Öğretmen ve öğrencilerin feci kazası

Paylaş
Öğretmen ve öğrencilerin feci kazası

Tekirdağ'daki kazada 1 kişi öldü, 2'si öğrenci, 16'sı öğretmen toplam 20 kişi de yaralandı

Tekirdağ'da 1 kişinin öldüğü, 2'si öğrenci, 16'sı öğretmen toplam 20 kişinin yaralandığı kaza, bir benzin istasyonunun güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Haberin Devamı

Tekirdağ'da Tekirdağ- Malkara karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana gelen kazada, taşımalı sistemle eğitim veren İnecik Köyü İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri alan ve Tekirdağ istikametine giden Ömer Dinçer yönetimindeki 59 M 1613 plakalı servis minibüsüne, Tekirdağ'dan Keşan istikametine giden ve aşırı hız nedeniyle virajlı yolda direksiyon hakimiyetini yitirerek karşı şeride geçen 28 yaşındaki Selvin Namlı idaresindeki 59 AH 262 plakalı otomobil çarptı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Can pazarının yaşandığı kazada, Selvin Namlı'nın kullandığı otomobilde bulunan 47 yaşındaki Belgin Namlı olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı otomobil sürücüsü Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Sermin Namlı ile İnecik Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri 13 yaşındaki Neşe Midil ve aynı yaştaki Elif Nur Yorulmaz ile öğretmenler Kamile Özel, Abdülhamit Genç, Ahmet Özker, Duygu Ekiz, İsmigül Diken, Turgut Çiftçi, Erdem Demircan, Atiye Sökük, Hakan Oral, Nalan Yılmaz, Sabriye Ayten, Şenel Bekdemir, Meltem Tekdemirkoparan, Meltem Çiçek, Bahar Aydık, Sabriye Ayten ve minibüs sürücüsü Ömer Dinçer ambulanslarla ve çevreden geçen araçlarla Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Haberin Devamı

KAFA KAFAYA ÇARPIŞIYOR

Kaza anı ise petrol istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerasında virajı alamayan otomobilin karşı şeride geçerek minibüsle kafa kafaya çarpışıyor. Çarpmanın etkisi ile minibüs ve otomobil yol kenarına savruluyor. Kazadan hemen sonra minibüs şoförü Ömer Dinçer, koşarak minibüsten uzaklaşıyor. Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar ise koşarak olay yerine gidiyor ve yaralılara ilk müdahaleyi yapmaya çalışıyor.

Kamera görüntülerinde ayrıca yol kenarında otobüs bekleyen bir vatandaşın son anda üzerine gelen otomobilin fark ederek kaçması da yansıyor.

Durumu ağır olan otomobil sürücüsü Selvin Namlı ve öğretmenler Meltem Çiçek, Abdülhamit Genç'in Tekirdağ Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavileri sürüyor. Ayrıca Selvin Namlı'nın otomobili bir ay önce aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

DHA