Gündem Öğretmenin her yerinden kokain çıktı

Öğretmenin her yerinden kokain çıktı

Paylaş
Öğretmenin her yerinden kokain çıktı

Atatürk Havalimanı'nda şüphe üzerine durdurulan yabancı uyruklu biyoloji öğretmeni Corey Muhando M.'nin cebinden, ayakkabısından ve midesinden 1 kilo 564 gram kokain çıktı

Atatürk Havalimanı’nda görev yapan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı profil takip uzmanları, şüpheli bir yolcuyu durdurdu. Brezilya’dan gelip aktarma yaparak Kenya’ya gitmek isteyen 45 yaşındaki Corey Muhando M’nin üst araması yapıldı.

Brezilya’da katıldığı bir seminerden döndüğü öğrenilen şüphelinin gömleğinin cebinde bir miktar kokain bulundu. Bunun üzerine Corey Muhando M’nin valizi ile üzerinde detaylı arama başlatıldı.

Şüphelinin ayakkabılarının içinde ve ayakkabı tabanında bir miktar daha uyuşturucu ele geçirildi. Ardından karın bölgesindeki şişlikler fark edilen şüpheli, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Cihaza sokularak renkli MR’ı çekilen şüphelinin midesindeki uyuşturucu kapsülleri tespit edildi. Yapılan tedavi sonucunda içinde kokain bulunan 79 adet kapsül ele geçirildi.

Böylece cep, ayakkabı ve mideden olmak üzere 1 kilo 564 gram kokain bulunmuş oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamada öğretmen kuryenin bu iş karşılığında 3 bin dolar aldığı ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Elvan EZBER/DHA