Gündem Öğretmenin kaderi

Öğretmenin kaderi

Paylaş
Öğretmenin kaderi

Tekirdağ'da bir öğretmen yolda karşılaştığı 4 öğrencisini otomobiline alıp gezdirmeye başladı. Bu sırada bir çocuk ablasının elinden kurtuldu ve yola fırladı. Öğretmen çocuğu ezdi. Öğretmenin ezdiği çocuk öğrencisi olan 8 yaşındaki Tahsin'di

ÖĞRETMEN FARK EDEMEDİ

Haberin Devamı

Tekirdağ Şarköy’de Hoşköy İlköğretim Okulu’nun öğretmenlerinden Melih Durmuş (35) otomobiliyle gezinirken 4 öğrencisiyle karşılaştı. Melih Durmuş, “Öğretmenim bizi de gezdirir misin?” diyen öğrencilerini kıramadı ve otomobiline aldı. Melih Durmuş öğrencilerini gezdirirken, yola aniden bir çocuğun fırladığını fark edemedi. Otomobili durduramayan öğretmen çocuğu ezdi. Öğretmen araçtan inip yerde kanlar içinde yatan çocuğa baktığında gözlerine inanamadı.

ALIŞVERİŞE GELMİŞLERDİ

Öğretmen Melih Durmuş’un ezdiği çocuk kendi öğrencisi 8 yaşındaki Tahsin Özden’di. Tahsin’in oturduğu Gaziköy’de okul yoktu. Tahsin okul açık olduğunda taşımalı sistemle her gün Şarköy’e gidiyordu. Tahsin önceki gün ablasıyla birlikte Şarköy’e alışverişe gitmişti. Alışverişlerini tamamlamışlar ve kendilerini köye götürecek minibüse doğru yürüyorlardı. Tahsin bu sırada ablasının elinden kurtulmuş ve kendini yola atıp öğretmeninin aracının altında kalmıştı.

Haberin Devamı