Siyaset Oğul Arınç'a mesir macunlu nikâh töreni
Paylaş
Oğul Arınç'a mesir macunlu nikâh töreni

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın oğlu Ahmet Mücahit Arınç, dün Rixos Ankara Oteli'ndeki nikah töreniyle Kübra Yeliz Asker ile evlendi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikahta, çiftin şahitliklerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptı.

Haberin Devamı

Melih Gökçek’in “Çiftin nikahına şahitlik eder misiniz?” sorusunu, Abdullah Gül “Nasıl etmeyeyim herkes ‘evet’ dedikten sonra” diye yanıtladı.

'ÇOK ÇOCUĞUNUZ OLSUN'

Konuklara nikah şekeri yerine Arınç’ın memleketi Manisa’nın dünyaca ünlü mesir macunu dağıtıldı. Evlilik cüzdanını geline veren Cumhurbaşkanı Gül, “Biliyorsunuz, Sayın Başbakanımızın bir sözü var, çok çocuklarınız olsun” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve İsrail’in Ankara Büyükelçisi Gaby Levy de nikaha katıldı. TBMM’deki muhalefet partilerinden ise kimse yoktu.

Bir panel için otele gelen MHP’li Oktay Vural, “Uzlaşmacılık adına tüm partilerden birer şahit çağırdığını mı düşündünüz? Ama biz davetli değildik” dedi.

'AAA KIZIN AİLESİ PEK DE MODERNMİŞ'

Haberin Devamı

Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden olan Bülent Arınç’ın oğlunun nikahında siyasetten çok, başı açık gelinin damatla pistte dans etmesi konuşuldu.

Çoğunluğunu Arınç’ın Milli Görüşçü dostlarının oluşturduğu konukların, kız tarafının Milli Görüş geleneklerine pek de uymayan bir aile olması hakkındaki yorumları duyuldu.