Magazin 'Oğullarımla dava açıyoruz'

'Oğullarımla dava açıyoruz'

Paylaş
'Oğullarımla dava açıyoruz'

Lale Manço 'Barış Manço ile Cem Karaca kardeşti' iddiasına ateş püskürdü!

Şok iddialar ortalığı karıştırdı

2004’de vefat eden Cem Karaca ile 1999’da ölen Barış Manço’nun kardeş olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. İddia; Cem Karaca’yı 1979-1987 arasında Almanya’daki evinde ağarlayan dostu İbrahim Hızlı tarafından ortaya atıldı.

İbrahim Hızlı yıllar önce yazdığı ve yeni ortaya çıkan bir mektubunda “Gerçeği ölmeden önce Cem Karaca bana itiraf etmişti” diye yazmıştı.

"BARIŞ MANÇO VE CEM KARACA KARDEŞTİ"

Cem Karaca’nın son eşi İlkim Karaca “Bunu biliyordum. Barış Manço’nun annesi Rikkat Hanım 5 kez evlenmiş. Doğruyu o bilir. Ama mezarında rahatsız etmemek lazım.

DNA testine izin vermem. Nüfuslarında ne yazıyorsa gerçek o” dedi. Barış Manço’nun ağabeyi Savaş Manço “Hayatta olmaz diye bir şey yok. DNA testi yapılsın” yorumunu yaptı.

‘Mezarını sürekli kazdırıyor’

Barış Manço’nun eski eşi Lale Manço iddia üzerine köpürdü. Manço “Bu kötü bir şaka olmalı. Barış Manço’nun annesi Rikkat Uyanık ile Cem Karaca’nın babası Mehmet Karaca’ya atılan kötü bir iftira var.

Kayınvalidemin namusuyla oynamak namussuzluktur. Madem böyle bir gerçek vardı, Cem, Barış yaşarken neden gelip ‘Biz kardeşiz’ demedi? İlkim Karaca’nın yaptığı açıklamalar sağlıklı değil.

İlkim Hanım, eşi Cem Karaca’yı ‘Oğlu Emrah gerçek evladı mı değil mi?’ tartışması yüzünden DNA testi yaptırtmak üzere mezardan çıkartmış biridir. Adamın mezarını sürekli kazdırıp ölüsünü dışarı çıkartıyor. Oğullarımla dava açacağım” dedi.

2

Haberin Devamı