Magazin Oğuz Kayhan: Ben 3 ay vermiştim

Oğuz Kayhan: Ben 3 ay vermiştim

Paylaş
Oğuz Kayhan: Ben 3 ay vermiştim

Demet Akalın'ın eski eşi Oğuz Kayhan "Ben 3 ay sonra boşanırlar' diyordum. Ama Demet dayanıklı çıktı." dedi

‘DEMET İŞİ BİR AY UZATTI’

Haberin Devamı

Demet Akalın 22 Ocak’ta evlendiği Önder Bekensir’e 3 gün önce boşanma davası açtı. Boşanmak istediğini eşine bir telefon mesajıyla bildirdi. Demet Akalın’ın boşanma kararına 2 olay neden oldu. 1) Önder Bekensir’in, Demet Akalın’ın parasını yediği iddiası. 2) Önder Bekensir’in, arkadaşı Cem Bilici ile Bodrum’da zodyakta çekilen samimi fotoğrafı.

Demet Akalın’ın Temmuz 2006’da evlenip 3 ay sonra boşandığı eski eşi Oğuz Kayhan önceki gece bir kulüpte eğlenirken arkadaşlarına şu yorumu yaptı: ‘Ben 3 ay sonra boşanırlar’ diyordum. Ama Demet dayanıklı çıktı. Bu işi bir ay daha uzattı’.

OLAY ADAM ÇİFTİ BARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR

Önder Bekensir ile zodyakta samimi bir şekilde görüntülenen Cem Bilici ise POSTA’ya şunları söyledi: O fotoğraf yüzünden hayatım alt üst oldu. İftira atıp hepimizi üzdüler. Bu fotoğraf boşanma dilekçesine nasıl konur ya! Ben onları nasıl ayırırım? Demet de arkadaşım Önder de. Kaç gündür onları barıştırmaya çalışıyorum! Demet’e telefonda ‘Yapma, etme, bu çocuk seni çok seviyor, bir şans daha ver. Evlilik kutsaldır’ diyorum, dinlemiyor. Önder de boşanacağı için kahroluyor.

Haberin Devamı