Bilgehan Can Oğuzhan attı ama alkışlar Necip'e...
HABERİ PAYLAŞ

Oğuzhan attı ama alkışlar Necip'e...

Haberin Devamı

Nefis ve ilginç bir maç izledik Bursa'da... İki takım da ofansif anlamda maksimum güçle oynarken, savunmada da aynı şekilde sert ve agresiflerdi. Beşiktaş bu sezon 6 deplasmanda 5 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Bu şampiyonluğa götürecek en önemli faktörlerden biridir. Bursa'da çok iyi değildi, ama istediğini tek golle de olsa aldı. 80'nci dakika geldiğinde sadece 4 şutu vardı Kartal'ın. Oğuzhan attı golü, ama bence maçın adamı Necip Uysal'dı.

Soyunma odasından Sosa-Necip değişimiyle çıktığı andan itibaren, iki kanadı da iyi kullanan Dzudzak'ın üretkenliği azaldı. Necid'i topla buluşturmakta zorlandılar. Çünkü her topu Necip kesti.

Hatta 88'de kale önünde araya girip topu çıkarmasa, belki de Beşiktaş maçı kaybedebilirdi. Bu pozisyonun devamında da Beşiktaş Oğuzhan ile aradığı golü bulup 3 puanı kopardı.

Anlamadığım birşey vardı.

Necip'in Bursa'nın gücünü kırması karşısında Ertuğrul Sağlam, Faty ve Stoch hamlelerini yaptı. İşte tam da bu anda Şenol Güneş, karşılık vermekte çok gecikti. Adeta kenardan maçı izledi. Quaresma, ikinci sarıdan atılma tehlikesi yaşamaya başlayınca Olcay'ı sahaya sürdü.

Bu değişimle de yorulan Bursa defansı karşısında Beşiktaş, golü buluncaya kadar sol kanattan yüklendikçe yüklendi. Allah'tan işler yolunda gitti, korkulan olmadı. Kartal, lider gittiği Bursa'dan lider döndü.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder