Magazin Okan Bayülgen: Soğuk tipleriz insan sevmeyiz

Okan Bayülgen: Soğuk tipleriz insan sevmeyiz

Paylaş
Okan Bayülgen: Soğuk tipleriz insan sevmeyiz

Okan Bayülgen kendini ve eşi Şirin Ediger'i anlattı: Çok kıskanç bir adamım. Eşim de kıskanç. Ama ne kendime, ne ona hayatı zindan etmem

İclal Aydın'ın sunduğu 'Hayat Ağacı' programına konuk olan Okan Bayülgen, kızı İstanbul ve evlilik hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kızını, ne kendisinin, ne eşinin, ne de evdekilerin fazla öpmediğini, sokakta da buna izin vermediklerini söyleyen Okan Bayülgen, "Biz soğuk tipleriz, insan sevmiyoruz Bu, iki kişinin aşkı. Evimize kimse gelmesin, böyle mutluyuz" dedi.

Kadın diktasını kabul etmiş bir adam olduğunu belirten ünlü şovmen şöyle devam etti: "Eşim, kızım, kayınvalidem ve bakıcımızla evde altı kadın yaşıyor. Mutfakta bir sandalyem, klozette ve yatakta bir yerim var. Bu üç yerde sorun çıkarmadan oturuyorum..."

Çok kıskanç olduğunu ifade eden Bayülgen şöyle konuştu: "Eşim de kıskanç. Ama benim kıskançlığım, ne ona ne kendime hayatı zindan etmek değil. Kıskanmakta mesele yok, kendi içinde istediğin kadar kıskanabilirsin. Geçmişte büyük kıskançlıklarım oldu, çok büyük kıskançlık tepkilerine de uğradım."

Haberin Devamı