Magazin Okan Bayülgen'den Mahsun'a taş!

Okan Bayülgen'den Mahsun'a taş!

Paylaş
Okan Bayülgen'den Mahsun'a taş!

Televizyon dünyasının sevilen ismi Okan Bayülgen'in 'New York'ta Beş Minare' filminin yapımcılarını ve yönetmenini hedef alan sözleri yeni bir tartışmanın habercisi gibi. Bayülgen, “Üç-beş Amerikalı ile film çekenlerin büyük iş yaptık edasıyla gezmesine sinir oluyorum” dedi

Şovmen Okan Bayülgen, geçtiğimiz cumartesi günü 'Disko Kralı' programında Mahsun Kırmızıgül'e taş attı. Bayülgen, "Küçük bütçeli derli toplu film yapanlar mütevazı mütevazı otururken, Amerika'da üç beş Amerikalı ile aksiyon filmleri çekenlerin 'Büyük iş yaptık' edalarıyla dolaşmasına sinir oluyorum. Onları programıma bile çağırmam" diye konuştu.

Haberin Devamı

New York'ta 5 Minare'yi hedef alan Bayülgen'in bu sözleri üzerine konuklardan İlker İnanoğlu, "Bir yere taş gitti ama hadi neyse" yorumunda bulundu. Öte yandan önceki gün eşi Şirin ve kızı İstanbul'la birlikte Antalya'da tatil yaptıktan sonra İstanbul'a dönen Okan Bayülgen, kızı İstanbul'un fotoğraflarını çekmeye çalışan gazetecileri şaka yollu kovalamaya çalıştı.

Basın mensuplarının görüntü almasını engelleyen Bayülgen, sigarasını da ağzından bir an olsun düşürmedi.

ANKARA'DA DİNLENDİ

New York'ta Beş Minare adlı sinema filmiyle son günlerde adından sıkça söz ettiten Mahsun Kırmızıgül, bayram tatilini sevgilisi Mine Cangalla birlikte Ankata'da geçirdi.

Ankara'da beş gün tatil yapan Kırmızıgül ve Mina Cangal, önceki gün havaalanında objektiflere takıldı. Şimdi Mahsun Kırmızıgül'ün Okan Bayülgen'e ne cevap veteceği de merak konusu oldu.

Haberin Devamı