Magazin Okan Kurt: İkinci bebeği düşünüyoruz / Demet Akalın: Yok canım ya...

Okan Kurt: İkinci bebeği düşünüyoruz / Demet Akalın: Yok canım ya...

Paylaş
Okan Kurt: İkinci bebeği düşünüyoruz / Demet Akalın: Yok canım ya...

Popçu Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, Duymayan Kalmasın adlı magazin programında ikinci bebek müjdesi verdi. Demet Akalın ise böyle bir şeyin olmadığını söyledi

Bir süre önce işleri nedeniyle zor günler geçiren Okan Kurt, eşiyle ayrılacakları ile ilgili iddialara yanıt verdi ve o dönem eşinin kendisine büyük destek verdiğini, ayrılmak gibi bir durumun söz konusu dahi olmadığını hatta birbirlerine daha çok bağlandıklarını belirterek ''Ailemizi genişletmeyi düşünüyoruz'' diye konuştu.

Bu sözler üzerine Demet Akalın'ın hamile olup olmadığı ile ilgili soru akıllara geldi.

Okan Kurt, ''Yüzde seksen o yönde bir gelişme var. Sağlık meselesi ama olumlu bir yönde gelişme var'' şeklinde konuştu.

Demet Akalın'ın bir tedavi sürecinde mi olduğu yoksa hamile olduğu mu tam olarak anlaşılamasa da müjdeli bir haberle çiftin 2. çocuklarına hazırlandığı ortaya çıkmış oldu.

DEMET AKALIN: YOK CANIM YA...

Okan Kurt'un bu sözleri üzerine Demet Akalın yaptığı açıklamada hamile olmadığını söyledi. İşte Demet Akalın'ın o açıklaması:



Okan Kurt 35 yaşında ve kendinden 10 yaş büyük pop yıldızı Demet Akalın ile evli. Hira adında bir kız çocukları var.


Okan Kurt: 25 yıl sonra bile Demet'i aldatmam




NE OLMUŞTU?

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt iki ay önce 75 tane daire satın aldığı Osman Görgülü'nün 32 milyon 845 bin TL'lik icra takibiyle sarsılmıştı. İcra memurları çiftin Beykoz'daki villasına polisle gitmişti, haciz işlemi uygulanmıştı. Okan Kurt ''Dairelerin parasını ödedik. Bize tüm inşaatı devretmek istedi. Onun da parasını verdik ama devretmedi. Osman Görgülü’nün bize borcu var. Borcunu ödememek için böyle oyunlar yapıyor'' demişti.



Demet Akalın ve Okan Kurt'un arasına haciz şokunun ardından bir soğukluk girdiği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu ayrılık iddialarının ardından Demet Akalın sosyal medya hesabından eşiyle çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak iddiaları yalanlamış ve evliliklerinin yolunda gittiğini söylemişti.



Haberin Devamı