Gündem 'Okşadım, öptüm ama...'

'Okşadım, öptüm ama...'

Paylaş
'Okşadım, öptüm ama...'

Çorum'da evden kaçan 14 yaşındaki G.A.'ya cinsel tacizde bulunan 21 yaşındaki Dalyan Dertli "Kötü niyetim yoktu" diyerek kendisini savundu

İddiaya göre Gülabibey Mahallesi'nde oturan işsiz Dalyan Dertli, parkta G.A. ile tanıştı. Küçük kızı, evden kaçtığını söylemesi üzerine evine götüren Dertli, burada onu taciz edip, ilişkiye girmek istedi.

Evden kaçan G.A. polise gidip şikayette bulundu. Gözaltına alınan Dalyan Dertli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘18 yaşından küçük kıza cinsel tacizde bulunmak’ suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Dalyan Dertli'nin yargılanmasına devam edildi.

"BACAKLARIMI OKŞADI"

Sanık Dertli duruşmaya katılırken, G.A. ise gelmedi. Geçen Nisan ayındaki duruşmaya katılan G.A., “Evden kaçmıştım. Onunla parkta tanıştım.

Gidecek yerim olmadığı için evine gittim. Burada kaldığım odaya gelerek beni dudaklarımdan öptü, bacaklarımı okşadı. İstemedim ve kaçtım” demişti.

Tutuksuz sanık Dertli ise “Parkta tanıştık. Evden kaçtığını söyledi. Akrabalarını görünce de kaçmaya başladı. Acıdığım ve gidecek yerinin olmadığı için eve götürdüm.

"GECE ODASINA GİTTİM"

Burada ailemle de tanıştırdım. G.A. akşam bizim evde kaldı. Gece saatlerinde yattığı odaya gittim. Konuşmaya başladık. Daha sonra onun isteğiyle öpüştük.

"BACAKLARINI OKŞADIM, KÖTÜ NİYETİM YOKTU"

Bu sırada bacaklarını okşadım. Başka bir eylemde bulunmadım. Benim kötü bir niyetim yoktu” diye konuştu. Mahkeme heyeti, mağdur G.A.'nın ifadesinin alınması için duruşmayı erteledi.

Kemal KARADAĞ/ÇORUM (DHA)

2