Magazin Oktay Kaynarca'dan Şahan Gökbakar'a yanıt gecikmedi!

Oktay Kaynarca'dan Şahan Gökbakar'a yanıt gecikmedi!

Paylaş
Oktay Kaynarca'dan Şahan Gökbakar'a yanıt gecikmedi!

Oktay Kaynarca'nın paylaştığı fotoğraftaki oyuncuların içki bardaklarını gizledikleri, buz kovasını ise masada bıraktıkları iddia edilmişti. Bu fotoğrafla ilgili Şahan Gökbakar da eleştirel bir yorum yapmıştı. Şahan Gökbakar'a ilk yorum Oktay Kaynarca'dan geldi

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için Kadıköy’de bulunan bir mekanı seçti. Mekanda arkadaşlarıyla eğlenen Oktay Kaynarca’nın Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ise sosyal medyanın diline düştü.

Gecede sosyal medya hesaplarından paylaşmak için fotoğraf çekilen oyuncuların masadaki içki bardaklarını gizledikleri, buz kovasını ise masada bıraktıkları iddia edildi. Sosyal medyada da binlerce kullanıcı bu fotoğrafı yorumladı.


ŞAHAN'DAN OKTAY KAYNARCA'YA GÖNDERME


Oktay Kaynarca'nın paylaşımı, komedyen Şahan Gökbakar'ın da diline düştü. Instagram hikayesinden Oktay Kaynarca'nın fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, fotoğrafın üzerine şu notu yazdı:

'Ekibin hepsinin tek kol masa altında... Abiler ablalar rakı içiyorsanız afiyetle için... Kasmayın bu kadar yaa... Kim ne diyecek size, dese ne olur ayrıca? Kimler kimler neler yapıyor. Boşverin... Rakı balık yaptınız diye diziden mi atacaklar? Yok daha nerler... Keyfiniz bol olsun..."


'KEŞKE DİĞER FOTOĞRAFLARA DA BAKSAYDI'


Oktay Kaynarca'dan ise Şahan Gökbakar'ın bu mesajına yanıt olarak şu paylaşım geldi:

"Sevgili Şahan Gökbakar'a bizi bu kadar dikkatli ve iyi izlediği için teşekkür ederiz...Keşke diğer fotoğraflara da baksaydı"



Oktay Kaynarca'nın 'Keşke Şahan diğer fotoğraflara da baksaydı' dediği fotoğraf ise bu...



Can Yılmaz da Oktay Kaynarca'nın fotoğrafı için Twitter hesabından şu sözleri yazdı:

"Yeni App çıkmış, İçki içilen herhangi bir mekanda çekilen fotoğraflarda, masayı alkolsüz hale getiriyor. Şu anda 2.99.-$ indirimde. Buz kovası ve meze kaybetmek için güncelleme şart"





Oyuncu Oktay Kaynarca'ya "kaçak su kullanma" cezası


Oktay Kaynarca yeni yaşını kutladı

Haberin Devamı