Magazin Oktay Kaynarca'yı kızdıran soru

Oktay Kaynarca'yı kızdıran soru

Paylaş
Oktay Kaynarca'yı kızdıran soru

'Eşikiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca diziye yeni katılan Meryem Uzerli sorulunca sinirlerine hakim olamadı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, önceki akşam Eftalya Balıkçısı'ndaydı. Oyuncu, diziyle ilgili soruları "Tüyo vermem" diyerek yanıtsız bıraktı.



Oktay Kaynarca, diziye katılan Meryem Uzerli'yle aşk yaşadığı dedikoduları sorulduğunda ise sinirlendi ve:

"Manyağın biri taş atıyor. Siz de inanıyorsunuz" derken şoförünün camları temizlemek için silecekleri çalıştırmasıyla nasibini aldı. Sileceklerden ıslanan Oktay Kaynarca “Manyağın biri taş attı dedim sen arabaya su attırıyorsun” diyerek şoförüne takıldı.


MERYEM UZERLİ OKTAY KAYNARCA'YA 'OKTAY BENİM TİPİM DEĞİL' DEMİŞTİ


Yolları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde kesişen Oktay Kaynarca ve Meryem Uzerli, Berlin’de baş başa yemek yemiş ve bu gelişme magazin sayfalarında geniş yer bulmuştu. Konunun taraflarından Meryem Uzerli’nin o geceyle ilgili olarak “Oktay ile Berlin’de baş başa değildik. Yanımızda Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Ünlüoğlu vardı. Kendimi yeni ilişkiye hazır hissetmiyorum. Ayrıca Oktay benim tipim değil” dediği ortaya çıktı. Kızı Lara’nın babası Can Ateş ile olaylı bir şekilde ayrılan Meryem Uzerli, Alp Özcan ile 10 aylık ilişkisinde de aradığı mutluluğu bulamamıştı.


ALP ÖZCAN MERYEM UZERLİ'Yİ SİLMEDİ


Meryem Uzerli'nin eski sevgilisi Alp Özcan'ın, güzel opyuncuyla olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmediği ortaya çıktı. Kasım ayında yollarını ayıran ikiliden Meryem Uzerli, Alp Özcan'ı takip etmeyi bıramıştı ve birlikte olan fotoğraflarını da silmişti.



İşadamının takibi bırakmasına rağmen Berlin'de çektirdikleri fotoğrafları silmediği görüldü.

Haberin Devamı