Gündem Okul bahçesinde öğretmene dayak

Okul bahçesinde öğretmene dayak

Paylaş
Okul bahçesinde öğretmene dayak

Ümraniye Yukarı Dudullu 75. Yıl Ortaokulu'nda bir öğretmen öğrencisinin yakınları tarafından okul bahçesinde darp edildi. Olay ani güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Edinilen bilgiye göre olay 11 Kasım’da saat 14:00 sıralarında Ümraniye Mehmet Akif Mahallesi Elalmış Caddesi üzerinde bulunan Yukarı Dudullu 75. Yıl Ortaokulu’nda meydana geldi. İddiya göre, F.I. adlı Sosyal Bilgiler öğretmeni 5. derse girdiği sırada sınıfın ve öğrencilerin ıslatılmış olduğunu fark etti. Sınıfta bulunan öğrenciler sınıfı Y.G. adlı öğrencinin bu hale getirdiğini söyledi. Öğretmen bunun üzerine Y.G.’yi yanına çağırdı. Y.G. öğretmeninin durumu kendisine sorması üzerine, "Ben mi yaptım? Ben size gösteririm" diyerek ve oturduğu sıranın üzerine çıkarak sınıf arkadaşlarına tepki gösterdiği iddia edildi. Olay üzerine öğretmenin Y.G’yi yanına çağırarak sözlü olarak uyardığı öğrenildi.

Okulun dağılmasının ardından Y.G’nin yakınlarına gün içinde yaşadığı olayı anlatması üzerine, yakınlarıyla okula giderek okul müdürüyle durumu anlattılar. Y.G.’nin yakınları daha sonra okul bahçesinde öğretmen F.I.’yı darp etti. Yaşanan olayın ardından saldırıya uğrayan öğretmenin hastaneye giderek 10 günlük işgöremez raporu aldığı öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili kamera kayıtlarını inceleyen polis F.I.’ya saldıranları yakalamak için çalışma başlattı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Okul bahçesinde bulunan güvenlik kameralarına ise olay anı saniye saniye yansıdı. Kamera kayıtlarında, Y.G. ve beraberinde yakınları okul bahçesine girdiği daha sonra öğrencinin yakınlarının F.I.’yı darp ettiği görüldü.

Öte yandan olayla ilgili olarak Eğitim Bir-Sen’in sabah okul önünde basın açıklaması yapacağı öğrenildi.


DHA