Türkiye (Son Dakika) Okul müdürü ve hizmetliyi böyle bıçakladı!

Okul müdürü ve hizmetliyi böyle bıçakladı!

Paylaş
Okul müdürü ve hizmetliyi böyle bıçakladı!

Diyarbakır'da Özel Mezopotamya Sağlık Meslek Lisesi'ne Facebook'ta tartıştığı bir kız öğrenci ile görüşmeye giden Berat A. (18) ile ağabeyi Velat A., tartıştığı okul müdürü ile okul hizmetlisini bıçaklayarak yaraladı

Merkez Bağlar ilçesinde bulunan özel Mezopotamya Sağlık Meslek Lisesi’nde eğitim gören bir kız öğrenci ile Facebook üzerinden tartışıp küfürleştikleri iddia edilen Berat A., ağabeyi Velat A. ile birlikte geçen Cuma günü okula giderek kız öğrenci ile konuşmak istedi.

Haberin Devamı

Kız öğrenci de okul müdürü Abdullah Bulgan’ın odasına giderek yardım istedi. Bunun üzerine müdür Bulgan ve öğretmenler, 2 kişiyi ikna yoluyla okuldan çıkardı.

İŞTE BÖYLE BIÇAKLADILAR:

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer13070","13070","201311","13070-.jpg");

Okul önünde devam eden tartışma sırasında cebindeki bıçağı çıkaran Berat A., okul müdürü Abdullah Bulgan’ı diğer kadın öğretmenlerin gözleri önünde karnından bıçakladı.

Saldırgana tekme atarak kendisini savunmak isteyen Bulgan, hemen hastaneye kaldırlırken, olayı gören okul hizmetlisi Mehmet Sıdık Bulut da, eline bir taş alarak Berat A.’ya saldırmak istedi.

Hizmetli Bulut, Berat A.’nın peşinden dışarı çıkarken, bu kez gencin ağabeyi tarafından sırtından bıçaklandığı öğrenildi. Müdür ile hizmetlinin yaralandığı saldırı, okulun tek güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberin Devamı

Olayın polise bildirilmesiyle 2 kardeş gözaltına alındı. Polisteki soruşturmasının ardından mahkemeye sevk edilen kardeşlerden Berat A., okul müdürü Abdullah Bulgan’ı hayati tehlike geçirerek şekilde yaraladığı gerekçesiyle tutuklandı. Ağabeyi Velat A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MÜDÜRÜN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Halen hastanede tedavi gören okul müdürü Bulgan’ın bıçaklı saldırıda ince bağırsağının kesildiği, apandisitinin alındığı ve tedavisinin sürdüğü belirtildi. Sırtından bıçaklanan hizmetli Mehmet Sıdık Bulut’un ise sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

DHA