Gündem Okul önünde pompalı dehşet!

Okul önünde pompalı dehşet!

Paylaş
Okul önünde pompalı dehşet!

Kız kardeşi ve sevgilisine av tüfeğiyle ateş açan ağabey, genç kızı öldürürken 4 kişiyi de yaraladı

Kars'ta bir kişi, lisede okuyan kız kardeşi ile sevgilisine av tüfeği ile ateş açtı. Olayda Kız Meslek Lisesi öğrencisi Sena Sürmeli (18), hayatını kaybederken sevgilisi Anıl Ç. ile birlikte yoldan geçen 3 kişi de yaralandı. Genç kızın, önce yaralandığı, Kars Devlet Hastanesi'nde yapılan ameliyata rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Olay, dün Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Kız Meslek Lisesi önünde meydana geldi. Lise son sınıf öğrencisi Sena Sürmeli. sevgilisi Anıl Ç. ile buluştu. Kız kardeşinin bir erkekle görüşmesine çok sinirlenen Sena S.’nin ağabeyi, hemen evden av tüfeğini alarak Kız Meslek Lisesi önüne geldi.

Av tüfeğiyle sevgilileri hedef alan öfkeli ağabeyin açtığı ateş sonucu, Sena. Anıl Ç. ile o sırada yoldan geçen İl Kütüphane Müdürü Mehtap Çantay, Ufuk Topçu ve Hüseyin Çandır yaralandı. Yararılardan durumları ağır olan Sena Sürmeli ile Anıl Ç. Kars Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sevda S. hemen ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Anıl Ç. ilk müdahale ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi. Diğer 3 yaralı ise, ayakta tedavi gördü. Kaçan saldırganın aranmasına devam ediliyor.

DHA