Gündem Okul servisinde fuhuş!

Okul servisinde fuhuş!

Paylaş
Okul servisinde fuhuş!

Otobüs, ambulans ve kamyonetin ardından okul servisine 'mobil fuhuş' baskını

Bir okul servisinde fuhuş yapıldığı ihbarı alan Kadıköy Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri ihbarcının verdiği telefonu müşteri gibi arayarak randevu istedi.

Ethem Efendi caddesi üzerindeki durakta bekleyen bir polis memuru 60 TL'ye anlaştığı Nushka Yordanova Karmazova isimli kadının bulunduğu Ramazan T'nin kullandığı okul servisine bindi. Ramazan T., müşteri sandığı polis memurunu araca alarak tekrar hareket etti.

Camları perdelerle tamamen kapatılmış aracı bir ara sokağa çeken sürücü dışarı çıkarak beklemeye başladı. Aracı takip eden polis ekipleri, baskın yaparak zanlıları suçüstü yakaladı. Aracın yanında bekleyen Ramazan T. üst aramasının ardından kelepçelenerek gözaltına alındı.

DAHA ÖNCE DE TURŞUCUDA FUHUŞ YAPIYORMUŞ

Ramazan T., iddiaları yalanladı. Araçtaki Bulgaristan uyruklu Karmazova da yüzünü kapatarak araçtan indi. Zanlılar sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Servis aracının arka koltuğunun yatak haline getirilmesi dikkat çekti.

Bu arada Karmazova yaklaşık bir sene önce de Kadıköy'de bir turşucu dükkanında yine fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Bir Türk ile evli olduğu belirtilen Karmazova'nın polise verdiği ifadesinde müşterilerle 60 TL'ye anlaştığı ve 10 TL' sini yer temin ettiği için Ramazan T.' ye verdiği öğrenildi. Bu arada Ramazan T.'nin servis aracının oğluna ait olduğunu söylediği ifade edilirken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DHA

Haberin Devamı