Gündem Okul sıraları musalla taşı oldu

Okul sıraları musalla taşı oldu

Paylaş
Okul sıraları musalla taşı oldu

İstanbul Bayrampaşa'da dün TIR'ın altında kalarak hayatının kaybeden 15 yaşındaki Sinem Gücükkara son yolculuğuna uğurlandı. Sinem'in cenazesi musalla taşının bulunduğu alan dar olunca caminin bahçesine getirilen iki tane okul sırasının üzerine konuldu

Pendik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi Sinem Gücükkaraca dün okul arkadaşları ve öğretmenleriyle katıldığı gezide otobüsten indikten sonra yolun karşısına geçerken TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Lise öğrencisi Sinem bugün Pendik Esenler Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Sinem'in babası Dursun, Annesi Cemile, akrabaları, öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Bu arada Sinem'in cenazesinin bulunduğu tabut, musalla taşının bulunduğu alan dar olunca caminin bahçesine getirilen iki tane okul sırasının üzerine konuldu.

Cenaze namazına katılan Sinem’in halası, okul yönetimini suçlayarak "Biz onlara böyle mi teslim ettik. Bize cenazesini verdiler. Kuzumuzu aldılar götürdüler bizi bu hale koydular. Ciğerimizi yaktılar" diye konuştu.

Sinem'in okul arkadaşları cenaze namazı sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

DHA