Gündem Okul terasında hamsi partisi

Okul terasında hamsi partisi

Paylaş
Okul terasında hamsi partisi

Okul terasında hamsi partisi

Samsun İlkadım İlçesi'ndeki Arıburnu İlköğretim Okulu Müdürü Şerafettin Kayaoğlu, okullarını ziyaret eden Kaymakam Zafer Orhan’a, okul balkonunda mangalda hamsi ziyafeti çekti. Okulun birinci katındaki balkona kurulan mangalda pişirilen hamsinin dumanı tüm okulu sardı.

Haberin Devamı

Öğrenciler bahçede beden eğitimi dersinde spor yaparken, kaymakam, okul müdürü ve öğretmenlerin balkonda mangalda pişirilen hamsileri yemesi ilginç görüntü oluşturdu. Kaymakam Orhan yapılandan hoşnut kalmadığını, ancak müdür ve öğretmenlerin şevkini kırmamak için yemeğe katıldığını söyledi.

Samsun İlkadım İlçe Kaymakamı Zafer Orhan, Arıburnu İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bir süre okulu gezen Kaymakam Orhan, daha sonra kendisi için hazırlanan yemeğe katıldı. Okul Müdürü Şerafettin Kayaoğlu tarafından, kaymakama okulun birinci katındaki balkonunda mangalda hamsi ziyafeti verildi. Hazırlanan masada Kaymakam Orhan, Okul Müdürü Kayaoğlu ve öğretmenler hamsileri yerken, mangalın dumanı tüm okulun bahçesini sardı. Bu sırada okul bahçesinde beden eğitimi dersinde spor yapan öğrenciler de bu manzarayı gördü. Kaymakam Orhan, yemek sonrasında okulda öğrenciler için düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

Haberin Devamı

Kaymakam Orhan’ın ziyareti nedeniyle ikram amaçlı hamsi hazırlattığını söyleyen Okul Müdürü Şerafettin Kayaoğlu, başka açıklama yapmazken, İl dışında olduğunu ve konudan bilgisinin bulunmadığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Hülya Ertürk Koç, “Döndüğümde konuyu araştırıp, ilgileneceğim” dedi.

KAYMAKAM: HOŞNUT KALMADIM, MÜDÜRÜ UYARDIM

Okulda yapılan çeşitli çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunduğunu belirten Kaymakam Zafer Orhan konuyla ilgili şunları söyledi:
“Hazırlanan yemekten ve hamsi ızgara yapılacağından haberim yoktu. Hoşnut kalmadım. Okul Müdürünü de ikaz ettim. Yaptığının abartı olduğunu söyledim. Fakat okulda güzel çalışmalar yapılıyor. Öğretmenlerimiz gayretli çalışıyor. Onların şevklerini kırmamak için ben de kısa bir süre yemeğe katıldım. Daha sonra okuldan ayrıldım.”

Yaprak KOÇER/SAMSUN, (DHA)