Gündem Okulda havuz keyfi!

Okulda havuz keyfi!

Paylaş
Okulda havuz keyfi!

Okulda havuz keyfi!

İzmit Belediyesi tarafından Albay İbrahim Karaoğlan İlköğretim Okulu bahçesine kurulan portatif yüzme havuzları törenle hizmete girdi.

Haberin Devamı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, yüzme havuzlarının kurulmasına çocukların çok sevindiğini, bunun da kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
"Haydi çocuklar havuza" sloganıyla portatif yüzme havuzlarını İzmit’in 4 farklı bölgesine kurduklarını bildiren Doğan, bu hizmeti bütün mahallelerde yaygınlaştırmayı planladıklarını ifade etti.

Nevzat Doğan, "Yaşama hedeflerimizden birisi çocuklardır. Çocukların mutlu, sağlıklı ve huzurlu olmaları Türkiye’nin geleceği demektir, onların mutlu, sağlıklı büyümesi ülkemizin gücü demektir" dedi.

Konuşmanın ardından okul bahçesine kurulan 2 portatif yüzme havuzunun açılışı gerçekleştirildi. Havuzda yüzen çocuklarla sohbet eden Doğan, yaz mevsimi boyunca açık kalacak havuzlarda 5-13 yaş arası çocuklara yüzme eğitimi verileceğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

İzmit Belediyesince kurulan ve 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek portatif havuzlardan günde 200 çocuk faydalanabilecek. Ayrıca yüzmeye gelen çocuklar okul bahçesinde kurulan oyun alanlarında masa tenisi, satranç, futbol, basketbol ve voleybol eğitimi alabilecek.

AA