Gündem Okulda kilitli kaldı, 3. kattan atladı!

Okulda kilitli kaldı, 3. kattan atladı!

Paylaş
Okulda kilitli kaldı, 3. kattan atladı!

Okulda kilitli kaldı, 3. kattan atladı!

Artvin’de, unuttuğu kitabını almak için geri döndüğü okulunda görevlilerin kendisini fark etmemesi sonucu kilitli kalan 8 yaşındaki öğrenci, paniğe kapılarak 3. kattaki pencereden atlayınca ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Vakıfbank İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Deniz Biber, dün derslerin sona ermesinin ardından gittiği evinde, bir kitabını okulda unuttuğu fark etti.

Ailesinden okuluna gitmek için izin alan Biber, saat 17.00 sıralarında geri döndüğü okulundaki sınıfına çıkarak, unuttuğu kitabını aldıktan sonra dışarı çıkmak istedi.

Ancak kendisini fark etmeyen görevlilerin kapıları kilitlemesi nedeniyle dışarıya çıkamayan Biber, okulun üçüncü katındaki penceresine çıktı.
Okulun bahçesinde oynayan çocukların fark ettiği Biber, "Bekle müdürü çağıralım" demelerine rağmen, paniğe kapılarak, yanına aldığı öğretmen masasındaki örtüyle aşağıya atladı.

Ağır yaralanan Biber, bahçedeki çocukların haber vermesi üzerine çağrılan ambulansla, Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Hastane yetkilileri, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Biber’in, burnu ve sol bacağında kırık, kafa tasında kanama ve dalağından yaralanma olduğunu belirttiler.

Haberin Devamı

Bu arada, olayı öğrenen Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, İl Emniyet Müdürü Muhsin Armağan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Çetin Demirkaya ile birlikte hastaneye giderek, Biber’in ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Yemlihalıoğlu, küçük kızın sağlığına kavuşması için bütün imkanların seferber edildiğini söyledi.
Öte yandan, Deniz Biber’in, "sınır düzeyinde zeka geriliği tanı raporu" bulunduğu öne sürüldü.