Gündem Okulda yasak aşk tartışması

Okulda yasak aşk tartışması

Paylaş
Okulda yasak aşk tartışması

Okulda yasak aşk tartışması

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi'nde evli ve 1 çocuk annesi 24 yaşındaki A.T., 4 aydır ilişkisi olduğunu iddia ettiği Uncular Süleyman Peker İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğretmeni 38 yaşındaki Ş.Y.’yi, okulun öğretmenler odasında bıçakladı. Diğer öğretmenlerin haber vermesiyle gelen polis ekibi tarafından Ş.Y. hastaneye kaldırılırken, A.T. polise teslim oldu.

Haberin Devamı

Çorlu Muhittin Mahallesi Hacı Salih Sokak üzerindeki Uncular Süleyman Peker İlköğretim Okulu’nda görevli sınıf öğretmeni evli 38 yaşındaki Ş.Y., iddiaya göre, okuldaki bir öğrencinin annesi olan ve eşi ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davaları süren 24 yaşındaki A.T. ile birliktelik yaşamaya başladı. Dün öğleden sonra A.T., öğretmen Ş.Y.’yi cep telefonundan aradı. Ancak Ş.Y. cep telefonuna cevap vermeyince okula gelen A.T., öğretmenler odasında Ş.Y. ile buluştu ve bir süre başbaşa görüştükten sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.T. iddiaya göre çantasından çıkardığı bıçağı Ş.Y.’nin karnına sapladı. Aldığı bıçak darbesi sonrası kanlar içinde kalan ve bağıran Ş.Y.’nin yardımına diğer öğretmenler koştu ve polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, öğretmen Ş.Y.’yi ekip aracı ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. A.T. ise elindeki bıçakla polise teslim oldu.

Haberin Devamı

‘BAŞKA KADIN VELİLERİ DE KANDIRDI’

Verdiği ifadesinde Ş.Y. ile 4 aydır ilişkisi olduğunu iddia eden A.T. “Kendisini aradım. Ancak telefonuma cevap vermedi. Daha sonra okula geldim ve burada tartışmaya başladık. Sonra da bıçakladım. Ş.Y., başka kadın velileri de kandırdı” dedi.
Çorlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edilen Ş.Y., A.T.’nin kendisine iftira atığını öne sürdü. Olayla ilgili olarak Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari soruşturma başlatıldı ve 2 müfettiş okula gönderildi. A.T.’nin polisteki sorgusu ise sürüyor.

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)