Gündem Okuldaki ölümde smackdown şüphesi

Okuldaki ölümde smackdown şüphesi

Paylaş
Okuldaki ölümde smackdown şüphesi

Güngören'de bir ilköğretim okulunun bahçesinde kavga eden 2 öğrenciden 1'i, başını beton zemine çarparak hayatını kaybetti

Güngören'de Lütfü Kırdar ilköğretim Okulu'nda bir öğrencinin ölümüyle sonuçlanan kavga şiddete dayalı bilgisayar oyunlarının etkisini gündeme

Aynı okulda çocuğu okuyan bir veli bu şüpheyi dile getirdi. Veli, çocukların son zamanlarda tutkulu bir şekilde 'Smackdown' adlı bir oyunu oynadıklarını söyledi.

Yaşamını yitiren 14 yaşındaki Mustafa Kutlar'ın sınıf arkadaşları da sıra üzerlerinde 'smackdown' oynandığını ifade etti.

Haberin Devamı

Kantinde sıra kavgasından çıktığı söylenen kavgada yaşamını yitiren Mustafa Kutlar ile onu yere düşürdüğü söylenen Ş.K'nın 'Smackdown' oynayıp oynamadıkları bilinmiyor.

Ancak olaya şahit olan öğrenciler, Kutlar'ın yaşanan itiş kakışın ardından şah damarına aldığı yumrukla yere düşüp kafasını beton zemine vurduğunu belirtiyor.

Okulda yaşanan ölümün ardından öğrenci velileri okula gelerek, çocuklarını aldı. Okul çıkış saatinde giriş kapısı öğrenci velileriyle doldu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2935","2935","201009","2935-9.jpg");



"SMACKDOWN" NASIL BİR OYUN?

Televizyon ekranlarında gösterilen Amerikan Güreşinin bilgisayar oyunu şekli olan 'Smackdown', rakibi bir hamlede yere serme becerisi üzerine kurulu.

Son dönemde oldukca popüler olan bu oyunun özellikle İlköğretim öğrencileri arasında yaygın olduğu söyleniyor.

Hatta internet ortamında üstelik sınıfta birbirleriyle smackdown yapan öğrencilerin görüntülerini bulmak mümkün.

Özgür ALTUNCU/DHA (İSTANBUL)

Haberin Devamı