Türkiye (Son Dakika) Okuldan uzaklaştırılan liseli dehşet saçtı

Okuldan uzaklaştırılan liseli dehşet saçtı

Paylaş
Okuldan uzaklaştırılan liseli dehşet saçtı

Bursa'da uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle okuldan uzaklaştırılan lise öğrencisi, okulu basıp iki müdür yardımcısını bıçakladı. Olay esnasında kendisi de yaralanan 17 yaşındaki öğrenci tedavisi için gittiği hastanede gözaltına alındı

Olay merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Kırcılar Lisesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Dün üzerinden uyuşturucu çıkan ve madde kullandığı gerekçesiyle okuldan uzaklaştırılan lise birinci sınıf öğrencisi B.Y.( 17) bu sabah saatlerinde bıçakla okula geldi.

Haberin Devamı

Müdür yürdımcısının odasını basan tekme ile kapıyı kırıp eliyle camları parçalayan B.Y. müdür yardımcısı Adnan U.’yu karnından bıçakladı. Bu esnada sesler üzerine yardıma giden Yücel A. da öfkeli genç tarafından sırtından bıçaklandı. İki öğretmen de yaralanırken, okula ambulans çağrıldı. Öğrenciler ve diğer öğretmenler de büyük üzüntü yaşadı.

Olay yerinden kaçan B.Y. ise bıçağı yakındaki bir çöp bidonuna attı. Operasyon yapan polisler suç aletini Küçükbalıklı Şirin Sokak’ta çöplükte buldu. Öte yandan kendisi de cam kesiği sebebiyle yaralı olan B.Y. tedavi için gittiği Ayten Bozkaya Hastanesi’nde polis tarafından gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere emniyete götürülen B.Y. "Yapmaya mecbur kaldım" diye konuştu.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer28882","28882","201503","28882-.jpg","1", "0","Okuldan uzaklaştırılan liseli dehşet saçtı");

İki okul yöneticisinin ise tedavileri Bursa Devlet ve Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sürürken, okuldaki öğrenciler ve öğretmenler şoku uzun süre üzerlerinden atamadı.

Zanlı olan liseli öğrencinin dün polis tarafından madde kullandığı için gözaltına alındığı ve tutuksuz yargılanmak üzere de serbest bırakıldığı bildirildi.

İHA