Krep ve pankek çeşitlerini tüm çocuklar sever. İçinde süt, kaliteli karbonhidrat (rüşeym, tam tahıl vb), yumurta ve biraz peynir ilavesi ile dört dörtlük bir kahvaltı hazırlamış olursunuz. Krep ve pankekler sevdikleri bir peynir ilavesiyle, evde hazırlanmış katkısız fıstık, fındık ezmeleriyle de tüketilebilir. Bunun yanı sıra Makarna, Lütfen’de bulunan organik kakaolu fındık kreması, pekmez, tahin, yer fıstığı ezmesi, bal ve reçel de olabilir.
Pankekte 1 yumurtaya 1 dolu kaşık un oranı uygundur. Kaç kişi iseniz o kadar yumurta kullanabilirsiniz. Pankek, hafif yoğun bir kek hamuru gibi olmalıdır, krep hamuru ise çok daha akışkan olması gerektiği için ona ekstra yarım çay bardağı süt ekleyebilirsiniz. Pankekte alternatif olarak süt yerine muz da kullanabilirsiniz. Biraz daha pişirmesi zordur ancak zamanla kıvam tutturulur.