Gündem Okuma rekoru kırıldı!

Okuma rekoru kırıldı!

Paylaş
Okuma rekoru kırıldı!

Kitap okuma rekorunu kırmak farklı bir alanda da olsa İstanbul Emniyeti'ne nasip oldu! Polis, gazeteci Ertuğrul Mavioğlu ile Ahmet Şık'ın yazdığı 1116 sayfalık kitabı bir günde okuyup suç duyurusunda bulundu

Çıkar çıkmaz bitirdiler

Haberin Devamı

İstanbul Ali Sami Yen Stadyumu’nda geçtiğimiz hafta 14 bin 517 kişi Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için yüksek sesle kitap okumuştu. 20 bin kişinin katılması beklenen rekor denemesine ilgi az olunca yeni bir Guinness Rekoru kırılamadı.

İstanbul Emniyeti, Radikal Gazetesi Haber Koordinatörü Ertuğrul Mavioğlu ile gazeteci Ahmet Şık’ın ‘Ergenekon Davası’ üzerine yazdığı 1116 sayfalık ve iki ciltlik ‘Kırk Katır Kırk Satır’ adlı kitabı piyasaya çıktığı gün okuyup suç duyurusunda bulunarak bir rekora imza attı!

İlk duruşma 8 Ekim’de

Aynı gün Kadıköy Cumhuriyet Savcısı Dursun Yılmaz, Ertuğrul Mavioğlu ve Ahmet Şık hakkında ‘gizliliği ihlal’ iddiası ve 4.5 yıl hapis istemiyle soruşturma başlattı.

Radikal Gazetesi Haber Koordinatörü Ertuğrul Mavioğlu 1116 sayfanın bir günde okunup soruşturma başlatılmasına anlam veremedikleri belirterek, suçlamaların da tamamen soyut olduğunu söyledi. Soruşturma sonucunda Kadıköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ilk duruşması 8 Ekim 2010’da görülecek.

Haberin Devamı