Gündem Okumuş gaspçılar

Okumuş gaspçılar

Paylaş
Okumuş gaspçılar

Ev sahibesine elektrikli copla saldırıp içeri giren üniversiteliyi, kadının kocası dövdü.Yakalanan saldırganlar tutuklandı

TERZİYE DİKTİRDİLER

Haberin Devamı

Olay Eskişehir’de yaşandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü birinci sınıf öğrencileri Caner Uygur Yıldız (19) ile İbrahim Acet (19) birlikte gasp yapmaya karar verdi. İkili, bir terziye Eskişehir’in doğal gazını dağıtan ESGAZ firması çalışanlarının giydiği iş giysilerinin benzerlerini diktirdi.

EPEY ÇALIŞMIŞLAR!

Caner Uygur Yıldız ile İbrahim Acet üzerinde ESGAZ yazısı bulunan iş giysilerini giydikten sonra yaptıkları plan gereği otel sahibi Ali Güngör (66) ile eşi Nazmiye Güngör’ün (61) evine gitti. Çünkü iddialarına göre Güngör çiftinin evindeki kasada altın ve para olduğunu öğrenmişlerdi. Kasadaki altınlarla parayı gasp edeceklerdi.

DONANIMLI GİTTİLER!

Caner Uygur Yıldız ile İbrahim Acet’in yanında gaspta kullanmak için aldıkları elektrikli cop vardı. İkili, çiftin zilini çalıp “Telefon etmişsiniz, doğal gaz kaçağı için geldik” dedi. Kapıyı açan Nazmiye Güngör “Biz telefon etmedik” cevabını verdi. Caner kapıyı kapatmak isteyen Nazmiye Güngör’e elektrikli copla vurdu.

Haberin Devamı

HELAL SANA ALİ BEY

Nazmiye Güngör yere yığılırken “Hırsız var” diye bağırdı. İbrahim kaçarken Caner içeri girdi. Eşinin çığlığını duyup odadan salona koşan Ali Güngör, kendisine elektrikli copla saldıran Caner’i döverek etkisiz hale getirdi. Altını ve parayı gasp edemeden yakalanan Caner ile İbrahim tutuklandı.

Saadet KEFAL/DHA